Άγριες αποδοκιμασίες και πολλά «γαλλικά» άκουσε το πρωί στην Βαρβάκειο Αγορά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης από εξαγριωμένο πολίτη ο οποίος του «χάλασε» το επικοινωνιακό show.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης, μαζί με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιχθυοπωλών Αθηνών της Βαρβάκειου, Βασίλη Σίμο, βρέθηκαν στην κεντρική ιχθυαγορά Αθηνών, προκειμένου να δουν τις τιμές και την κινητικότητα των προϊόντων.

Ωστόσο, τις δηλώσεις του κ. Σίμου διέκοψαν οι φωνές εξαγριωμένου πολίτη, ο οποίος προσπαθούσε να περάσει και δεν μπορούσε εξ αιτίας των τηλεοπτικών συνεργείων που είχαν κλείσει τον δρόμο.

«Ένα λεπτό, ένα λεπτό», φώναξε ο κ. Γεωργιάδης με τον πολίτη να απαντά:

«Ένα λεπτό; Ποιος είσαι ρε και μου λες ένα λεπτό. Αφήστε με να περάσω ρε! Που θα μου πεις εμένα… Δεν το κατάλαβα…».

Τελικά, ο Υπουργός Ανάπτυξης ζήτησε από τον κόσμο που εμπόδιζε τη διέλευση να ανοίξει για να περάσει.

Αυτό ήταν η αφορμή, αλλά η πραγματική αιτία της «έκρηξης» του πολίτη, είναι η ακρίβεια, η φτώχεια και η ανέχεια, η ανεργία και τα σκάνδαλα τα οποία πρέπει να υπομένει η ελληνική κοινωνία λόγω της «χρηστής» διακυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το να προσπαθείς να ψωνίσεις για το σαρακοστιανό τραπέζι και να μην αρκούν τα χρήματα και να ακούς τον υπουργό να λέει πως οι τιμές είναι… καλές, είναι κάτι που θα σε «βγάλει από τα ρούχα σου».