Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ron DeSantis, είναι ένας οξυδερκής πολιτικός που αναμένει να επωφεληθεί από την υπεράσπιση του κοινού από τα εμβό-λια Cov-id.

Είναι αισιόδοξος ότι θα γίνουν κάποιοι απολογισμοί και κάποιες τιμωρίες.

Σκεφτείτε αυτά:

Σχεδόν όλοι επηρεάστηκαν από τους εμβολιασ-μούς κατά του κορων-οϊού. Οι άνθρωποι είτε εμβολι-άστηκαν, είτε υπέστησαν διακρίσεις, με την έκταση των διακρίσεων να ποικίλλει από χώρα σε χώρα.

Ο εμβολι-ασμός κατά της Covi-d έβλαψε σημαντικό μέρος των ληπτών των εμβο-λίων. Οι βλάβες είναι πολλές. Μια μελέτη στην Ταϊλάνδη διαπίστωσε ότι το 29% των νεαρών ανδρών έχουν υποκλινική καρδιακή βλάβη, για παράδειγμα.

Η βλάβη του ανοσοποιητικού συστήματος, που επηρεάζει τα εμβολια-σμένα άτομα που υποφέρουν από επαναμολύνσεις Cov-id και ατελείωτες άλλες ασθένειες.

Ενώ πολλά εμβολιασ-μένα άτομα δεν συνειδητοποιούν ότι τα εμ-βόλια Covi-d τα επηρέασαν, μπορούν εύκολα να πειστούν ότι είναι θύματα εμβο-λίων όταν τους παρουσιαστούν στοιχεία.

Πολλά εμβολιασ-μένα άτομα είχαν πολλαπλές λοιμώξεις από CO-VID. Αν ωθηθούν, θα δουν τη φαινομενική αποσύνδεση μεταξύ των υποσχέσεων και της άσχημης πραγματικότητας.

Οι αγωγές κατά της Big Pharma, και πιθανώς κατά της Google και του Facebook, θα κάνουν, φυσικά, πολλούς ανθρώπους να σκεφτούν εάν είναι επίσης θύματα, όταν καταστεί δυνατή η οικονομική αποζημίωση.

Οι άνθρωποι είναι κατανοητό ότι φοβούνται τον θάνατο και η υπερβάλλουσα θνησιμότητα που βιώνουμε παγκοσμίως θα πρέπει να αναστατώσει κάθε άτομο, του οποίου ο κίνδυνος θανάτου αυξάνεται με έναν μυστηριώδη, άγνωστο τρόπο.

Υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί μαζική υστερία γύρω από το “θα με σκοτώσει το εμβόλιο της Co-vid”, την οποία οι προαναφερθέντες πολιτικοί φορείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

Ο πιο σημαντικός καθοριστικός παράγοντας για το πόσο “απολογισμό της Cov-id” θα δούμε, είναι η μελλοντική μοίρα της ανθρωπότητας και οι ανησυχητικές τάσεις υπερβάλλουσας θνησιμότητας και στειρότητας.

Αυτές οι τάσεις να αντιστραφούν και η θνησιμότητα και η γονιμότητα να επανέλθουν στο φυσιολογικό. Αυτή η ευνοϊκή εξέλιξη των γεγονότων θα απαιτούσε μόνο έναν μέτρια σοβαρό απολογισμό.

Στην εξαιρετικά ανεπιθύμητη περίπτωση που οι τάσεις για την υγεία του ευρύτερου κοινού χειροτερέψουν, τα πιο ακραία μέτρα κατά των ανθρώπων που μας είπαν ψέματα για να αναγκάσουν το κοινό να κάνει τα θανατηφόρα πειραματικά εμβό-λια θα ήταν απολύτως αποδεκτά.

Οι εθνικοί νόμοι ίσως χρειαστεί να επανεξεταστούν, για να επιτραπεί η νομική τιμωρία των παραβατών που συμμετείχαν σε ένα νέο παγκόσμιο έγκλημα που έβλαψε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Σε πολλά προηγούμενα, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν υπό το χρώμα των εθνικών νόμων διώχθηκαν επιτυχώς.