Να κινηθείτε νομικά κ.Φελούζη αλλά όχι εναντίον των γιατρών – Να αναζητήσετε την αιτία που κρύβεται πίσω από τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του παιδιού σας

Ο ποδοσφαιριστής πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο και κατέρρευσε λίγες ώρες αργότερα, χάνοντας τη ζωή του στη Σύρο. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του στο MEGA, πέθανε από αδιαφορία των γιατρών.

Την Κυριακή το πρωί, ο 28χρονος Κωνσταντίνος, ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και αμέσως τηλεφώνησε στη μητέρα του, προκειμένου να πάει να τον πάρει να πάνε στο νοσοκομείο. Οι δυο τους πήγαν μαζί στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Συγκεκριμένα, έγινε ακτινογραφία, γενική αίματος και καρδιογράφημα.

Αργότερα, οι γιατροί τον άφησαν να φύγει από το νοσοκομείο, δίνοντάς του ένα σκεύασμα για την αναπνοή και λέγοντάς του ότι ίσως πρόκειται για κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού.

«Το παιδί στο σπίτι δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τον βήχα και τις ενοχλήσεις, δεν ένιωθε καλά. Είχε δυσφορία στην αναπνοή του. Τα νοσοκομεία στην επαρχία έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, αυτό μας δείχνει αυτή η περίπτωση. Από αυτό που μας είπαν αναφορικά με την αιτία θανάτου, ήταν από πνευμονική εμβολή, αλλά περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις, που έχουν σταλεί στην Αθήνα», συμπλήρωσε ο κ. Φελουτζής.

«Θα κινηθώ νομικά, πρέπει να σώσουμε και άλλα παιδιά. Είναι δυνατόν αυτό που έχει γίνει; Αθλητές παιδιά, που προσέχουν την υγεία τους να παθαίνουν καρδιακές προσβολές; Είχαμε πάει σε 3 γιατρούς. Η δυσφορία ξεκίνησε από την προηγούμενη Πέμπτη, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, είχε κάνει πριν από έναν μήνα όλες τις εξετάσεις με την ομάδα που έπαιζε και είχαν βγει καλές. Πήγαμε σε πνευμονολόγο, μας έστειλε σε καρδιολόγο, του είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και να πάει να παίξει και ότι η καρδιά του είναι σαν ταύρου, και αν νιώσει δυσφορία να σταματήσει.

Το παιδί πήγε στην προπόνησή του και μετά από 10 λεπτά σταμάτησε γιατί δεν ένιωθε καλά. Πιστεύω ότι το μεγάλο πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που δεν κράτησαν το παιδί στο νοσοκομείο όταν είχε αυτές τις ενοχλήσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 28χρονου ποδοσφαιριστή.