Η γερμανική εφημερίδα “DΙΕ WΕLT” ανοίγει τον φάκελο με τις παρενέργειες των εμβ-ολίων

Είμαι ευχάριστα έκπληκτος που βλέπω την κυρίαρχη γερμανική έκδοση “Die Welt” να ισχυρίζεται ανοιχτά ότι οι κλινικές δοκιμές του “εμβό-λιου της Pfizer για την COV-ID” ήταν γεμάτες απάτη (σύνδεσμος γερμανικής γλώσσας). Τι αλλαγή!

Το άρθρο εξηγεί ότι η Pfizer αποτύφλωσε και αφαίρεσε πολλούς ασθενείς που υπέστησαν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη δοκιμή του εμβολίου για την Co-vid. Δίνει επίσης παραδείγματα ατόμων που έλαβαν μέρος στις δοκιμές της Pfizer, των οποίων οι θάνατοι συγκαλύφθηκαν. Ένα από τα θύματα που περιγράφονται από την Die Welt είναι το υποκείμενο C4591001 1162 11621327, την ιστορία του οποίου ανακάλυψα τον Ιούλιο του 2022.

«Η WELT διαθέτει έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο ασθενής υπ’αρ. 11621327 βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του τρεις μέρες μετά τη 2η δόση, προφανώς από εγκεφαλικό. Ο ασθενής #11521497 πέθανε 20 ημέρες μετά τον εμβολ-ιασμό, με διάγνωση καρδιακής ανακοπής. “Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της επιστήμης, αυτά τα δύο περιστατικά θα ανατεθούν στον εμβολ-ιασμό”, λέει η φαρμακοτεχνικός του Βερολίνου Susanne Wagner, “ειδικά επειδή η αμερικανική υγειονομική αρχή CDC διερευνά επί του παρόντος εγκεφαλικά σε εμβολι-ασμένα άτομα και είναι γνωστό».

«Τρεις εβδομάδες αργότερα, ο υποψήφιος για δοκιμή Roux έλαβε τη δεύτερη δόση. Παρέμεινε υπό παρακολούθηση για 40 λεπτά και στη συνέχεια έφυγε από το νοσοκομείο, νιώθοντας καλά. Στο ταξί για το σπίτι του ένιωσε άβολα, ενώ αργότερα είχε δύσπνοια, καυστικό πόνο στο στήθος, ναυτία και πυρετό. Τα ούρα του έγιναν μαύρα σαν κόλα και λιποθύμησε. Τρεις ημέρες αργότερα, ο Roux βρισκόταν στο νοσοκομείο Alemán, τα διαδοχικά τεστ PCR για Co-vid ήταν αρνητικά. Η ανώτερη ιατρός Gisela di Stilio σημείωσε στην έκθεση εξιτηρίου, η οποία είναι διαθέσιμη στη WELT: “Ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμ-βόλιο του κορων-οϊού (μεγάλη πιθανότητα)“. Ο τομογράφος είχε δώσει εικόνες υγρού στην καρδιά του Roux. Μια περικαρδιακή διάχυση».

«Τους επόμενους λίγους μήνες, ο Roux έχασε 14 κιλά, είχε προβλήματα με το συκώτι και η καρδιά του χτυπούσε μερικές φορές ακανόνιστα. … Η διάγνωση για τα συμπτώματα μετά τον δεύτερο εμβολ-ιασμό είναι πολύ πιθανό να είναι “περικαρδίτιδα”, φλεγμονή της καρδιάς. Όλα αυτά ταιριάζουν ακριβώς με μια κλινική εικόνα που έχει και το Ινστιτούτο Paul Ehrlich στη λίστα με τις “σπάνιες παρενέργειες” για τα εμβό-λια mRNA».

Σημειώστε πώς η Die Welt τοποθετεί σαρκαστικά τις “σπάνιες παρενέργειες” σε εισαγωγικά…