Ακόμη έξι άτομα περνάνε το γραφείο της ανακρίτριας για την υπόθεση του Κολωνού! Τα ονόματα των Νεοδημοκρατών τι θα γίνει θα βγουν στη φόρα επιτέλους

Επιχειρηματίες, επιστήμονες και άνθρωποι που δεν θα πίστευε κανείς, βρίσκονται «πίσω» από τη σκοτεινή υπόθεση του Κολωνού, μετά τις αποκαλύψεις της 12χρονης.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την ταυτοποίηση και τη σύλληψη και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας. Μετά τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, σήμερα Δευτέρα 20/2, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας άλλα έξι άτομα, τα οποία η μαθήτρια αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που την κακοποίησαν σεξουαλικά. Οι έξι άνδρες είχαν απολογηθεί την περασμένη Παρασκευή και είχαν πάρει προθεσμία για να μελετήσουν την δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά τους είναι πρώην γνωστός διαιτητής, ένας δερματολόγος καθώς και τέσσερα ακόμη άτομα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη. Πρόκειται για έναν 60χρονο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος φέρεται να διατηρεί κατάστημα, πλησίον της επιχείρησης του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση.