«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό,  καθώς το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει αύριο ένας πολύ γνωστός διαιτητής ποδοσφαίρου!

Από την προηγούμενη εβδομάδα που συνελήφθησαν πέντε άτομα για τη πολύκροτη υπόθεση, οι πληροφορίες έλεγαν πως η 12χρονη είχε «δείξει» και άλλα άτομα και πως αναμένονταν νέα εντάλματα σύλληψης.

Φαίνεται πως οι πληροφορίες μάλλον επιβεβαιώνονται. Μάλιστα, όπως διαρρέεται τις τελευταίες ώρες, ο διαιτητής φέρεται να ήταν υποψήφιος αυτοδιοικητικός με τη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, οι αρχές που χειρίζονται την υπόθεση του Κολωνού έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ανδρών. Ανάμεσά τους και ένας 60χρονος πρώην διαιτητής τον οποίο γνωρίζει το πανελλήνιο και αύριο θα κληθεί να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 60χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή του Κολωνού καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και έχει πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες.

Η 12χρονη υπέδειξε το μαγαζί του και υποστήριξε  στην τελευταία της κατάθεση ότι εκεί μέσα την είχε στείλει ο Ηλίας Μίχος.

Ο 60χρονος  έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια αλλά και τη 12χρονη, ήξερε ότι πρόκειται για μια οικογένεια που δυσκολεύεται στα οικονομικά και το μόνο που έκανε είναι να δίνει λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό.