Ένας από τους γνωστούς «τηλεοπτικούς» γιατρούς στις ΗΠΑ ο Δρ. Drew Pinski ζήτησε συγγνώμη για τη θέση που είχε πάρει υπέρ των εμβολ-ίων το προηγούμενο διάστημα λέγοντας ότι έχουν παρουσιαστεί πέντε  συγκεκριμένες παρενέργειας των εμβο-λίων ιδιαιτέρα στη γονιμότητα των νεαρών γυναικών λόγω  υψηλών συγκεντρώσεων  της  πρωτεΐνης –ακίδας.

Υπενθυμίζεται  ότι η Δρ, Naomi Wolf, Διευθύνων Σύμβουλος του Dailyclout.io, είχε προβεί τον Αύγουστο του 2022 σε σοβαρές αποκαλύψεις για τα mRNA εμβόλια και τον τρόπο με τον οποίο αυτά λειτουργούν και προκαλούν παρενέργειες στους ανθρώπους.

Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει:

«Πού πάει η πρωτεΐνη ακίδα; Πού πάει η ένεση;

Η αναφορά που βασίζεται σ’ αυτά τα εσωτερικά έγγραφα τα οποία ο FDA ήθελε να αποκρύψει για 75 χρόνια δείχνει που πηγαίνει.

Κι αυτό είναι πολύ ανησυχητικό επειδή η είδηση είναι ότι υπάρχει μια μελέτη που έκανε η Pfizer σε αρουραίους Wistar Han και άλλα θηλαστικά, η οποία δείχνει ότι τα υλικά διασκορπίστηκαν σε όλα τους τα όργανα!

Αυτό πηγαίνει σ’ ολόκληρο το σώμα σας, εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος, διαθέτει έναν θρομβογόνο μηχανισμό και παραμένει εκεί.

Αυτά υπάρχουν σε έγγραφα της ίδιας της Pfizer!

Και υπάρχει μια πολύ επιμελημένη αναφορά επίσης ”για την έκφραση της κωδικοποίησης της λουσιφεράσης στο (εμβό-λιο της) Moderna!!!!”

Γνωρίζουν την αλήθεια και λένε ψέματα»!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ