Πόση βρωμιά υπάρχει σε αυτή τη χώρα! Η πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής που φώναζε για την μαφία των λαθρεμπόρων καυσίμων κατεβαίνει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία

Η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής (ΕΒΝΑ), Μαρία Ζάγκα, πριν λίγο καιρό έκανε λόγο για λαθρεμπόριο καυσίμων και πως απειλείται η ζωή της. Τώρα, όπως φαίνεται θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα.

Τι ξεφτύλα είναι αυτή κ. Ζάγκα μου; Η μαφία δεν χρηματοδοτεί την κυβέρνηση και το Μαξίμου; Ο Δημητριάδης δεν έχει νταλαβέρια με τη μαφία καυσίμων και ναρκωτικών; Έχετε χρηματοδότες γι’ αυτό σας το βήμα, ανθρώπους που νταλαβερίζονται με τη μαφία κυρία Ζάγκα μου;

Ποιά είστε που νομίζετε ότι θα κοροιδέψετε τον ελληνικό λαό; Θα μας βρει απέναντί της!

«Υπάρχουν μαγαζιά που διοικούνται μέσα από τη φυλακή», όπως είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι για τις δημόσιες τοποθετήσεις της «όλοι οι δικοί μου, μου λένε “κλείσε το στόμα σου μην βρεθείς χωρίς κεφάλι” … Δεν είναι δυνατόν να κλέβουν, να νοθεύουν, να μην τους ενοχλεί κανείς, να χάνει το κράτος φόρο, ΦΠΑ και εμείς να έχουμε αθέμιτο ανταγωνισμό» είπε σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό.

Αποκάλυψε επίσης σε άλλο σημείο ότι η ίδια έχει δεχθεί απειλές «πριν δύο χρόνια. Φοβήθηκα πολύ, πήγα στην Ασφάλεια, έκανα μήνυση κατά αγνώστου. Μου είπε ο εισαγγελέας “θα παρακολουθείται το τηλέφωνό σας”, είπα δεν έχω αντίρρηση, εγώ τα λέω δημόσια … Όταν βγαίνω, πάντοτε κοιτάω πίσω μου 100 φορές».

Τώρα; Είστε ήσυχη γιατί η μαφία που έχει σχέσεις το Μαξίμου, δεν σας… αγγίζει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *