Φεύγουν στις εκλογές και τα αρπάζουν όλα! Παίρνουν το σπίτι γυναίκας που έχασε τον άντρα της πρόσφατα – “Το κάνουμε για την πατρίδα” λέει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου!

Σοκ προκαλεί η αναλγησία των funds που βγάζουν σε πλειστηριασμό (με τη «βούλα» του Αρείου Πάγου και την ανοχή της κυβέρνησης) ακόμα και κατοικίες που πληρώνονται κανονικά οι δόσεις του δανείου αλλά επειδή έχει πεθάνει ο κάτοχος του 50% και δεν προστατεύεται από το νόμο Κατσέλη πραγματοποιούν «έφοδο» για να το «αρπάξουν».

Φυσικά το να παίρνουν τα funds τα σπίτια του κοσμάκη είναι «πατριωτική πράξη» κατά την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μην ξεχνάμε την κυνική δήλωση που έκανε ο «γαλάζιος» βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου σχετικά με το δράμα που ζουν και θα ζήσουν εκατομμύρια Έλληνες που θα δουν να χάνουν τα σπίτια τους για ένα «κομμάτι ψωμί» από τα funds.

«Εμένα και το δικό μου κόμμα να έφερνε απαγόρευση πλειστηριασμών με ένα νόμο κι ένα άρθρο θα έλεγα συγγνώμη δεν το ψηφίζω».

«Θα ήταν σαν να ψηφίζω εναντίον της πατρίδας μου, εναντίον των συμφερόντων της».

Τάδε έφη Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Όπως περιέγραψε λοιπόν στην τηλεόραση του ΟΡΕΝ η κυρία Αφροδίτη Καραμάνη, το σπίτι της βγαίνει σε πλειστηριασμό παρόλο που πληρώνει κανονικά τις δόσεις του δανείου της.

Μαζί με τον σύζυγό της είχαν πάρει ένα δάνειο για αγορά κατοικίας, σκεπτόμενοι ότι με δύο μισθούς θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Τρία-τέσσερα χρόνια μετά όμως, ο σύζυγός της έμεινε χωρίς εργασία, ενώ λίγο αργότερα αρρώστησε με καρκίνο και στη συνέχεια πέθανε.

«Είχαμε ψιλικατζίδικο στο Μαρούσι, τα είχαμε βάλει κάτω, είχαμε δυο δουλειές και έτσι ξεκινήσαμε να πάρουμε με δάνειο ένα σπίτι. Ήμασταν μια χαρά, μετά μένει ο σύζυγος χωρίς δουλειά και δυσκόλεψαν τα πράγματα. Ο σύζυγος αρρώστησε από καρκίνο και χάθηκε. Άρχισα να τρέχω για να σώσω αυτό το σπίτι, έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια, δεν έχω άλλη περιουσία αλήθεια σας λέω» αποκάλυψε η κα Καραμανή στο OPEN.

Και συνέχισε: «Μπήκαμε τον Μάιο του 2019 στο νόμο Κατσέλη, πληρώνω τις δόσεις μου κανονικά με μια σύνταξη γιατί δεν μπορώ να εργαστώ και ξαφνικά το καλοκαίρι, τον Ιούλιο, έφεραν ένα χαρτί να υπογράψω και ένα για τον σύζυγο που έχει πεθάνει. Και έβγαλαν το σπίτι σε πλειστηριασμό ενώ πληρώνω τις δόσεις» ανέφερε.

Στο σημείο αυτό παρενέβη η δικηγόρος κα Αριάδνη Νούκα η οποία όπως είπε «εφόσον ο σύζυγος απεβίωσε ο νόμος Κατσέλη δεν ισχύει για το δικό του ποσοστό, δηλαδή για το 50% του σπιτιού» και σχολίασε στη συνέχεια πως θα έπρεπε να ντρέπονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *