Η γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων Μarc που χρηματοδότησε το Predator δίνει 37% στον Μητσοτάκη! Λίγα ακόμα σκάνδαλα να βγουν στη φόρα και έχει φτάσει στο 50%!

“Θριαμβευτική” επικράτηση για τη Νέα Δημοκρατία «αχνοφαίνεται» τη δεύτερη Κυριακή, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγε η Marc, για λογαριασμό γνωστής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας. Η συγκεκριμένη “δημοσκόπηση δεν αποκλείει, ίσα ίσα δίνει ισχυρές πιθανότητες, το ενδεχόμενο ακόμα και αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στις επαναληπτικές εκλογές, που θα γίνουν με την ενισχυμένη αναλογική.

Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά η δημοσκόπηση δίνει μέχρι και την ίδια διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ (8,35%) που τους χώριζε στις εκλογές του Ιουλίου του 2019! Ποια σκάνδαλα λοιπόν; Όλα ξεχάστηκαν στη μνήμη του ελληνικού λαού, όπως λέει η δημοσκόπηση.

Μάλιστα, το «γαλάζιο» δημοσκοπικό προβάδισμα το οποίο στην αναγωγή επί των εγκύρων στην πρώτη αναμέτρηση καταγράφεται στις 7,7 ποσοστιαίες μονάδες, σε περίπτωση επαναληπτικής εκλογής, η οποία θα προκληθεί εξαιτίας της αδυναμίας σχηματισμού βιώσιμου κυβερνητικού σχήματος, ανεβαίνει στις εννέα μονάδες -γεγονός, το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η τελική διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε διψήφιο ποσοστό.

Χαράς ευαγγέλια για το κόμμα της οδού Πειραιώς και πραγματικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα γι’ αυτή τη χώρα. Όχι μόνο επειδή υπάρχει σημαντική πιθανότητα να ανεχτούμε τον Μητσοτάκη για άλλη μία τετραετία αλλά και γιατί δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ αξιωματική αντιπολίτευση, ίσως όχι τυχαία.

Ένα άλλο σημαντικό εύρημα της “δημοσκόπησης” είναι το γεγονός ότι το κόμμα “Έλληνες” του Κασιδιάρη φαίνεται να μπαίνει στη Βουλή υπερβαίνοντας το όριο του 3%. Ακόμα και διωκώμενος από το Κράτος, φαίνεται ότι το κόμμα έχει “ρεύμα” που ενοχλεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *