Αυτοί είναι ηγέτες! Στην πρώτη γραμμή ο Πρόεδρος της Συρίας Άσαντ μαζί με τη γυναίκα του για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους

Ο Πρόεδρος Άσαντ και η Πρώτη Κυρία Άσμα Άσαντ επισκέφτηκαν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Χαλεπίου, όπου εκατοντάδες τραυματίες νοσηλεύονται μετά τους σεισμούς.

Παράλληλα, ο πρόεδρος έκανε αυτοψία στους τόπους όπου επιχειρούν τα σωστικά συνεργεία για να ανακαλύψουν κι άλλους επιζώντες, ενώ η πρώτη κυρία συνέχισε τις επισκέψεις της στους χώρους που έχουν αναλάβει την νοσηλεία των τραυματιών και την φιλοξενία των αστέγων.

Αυτό όμως που προκαλεί θαυμασμό και δέος, είναι η συγκλονιστική αλληλεγγύη που επιδεικνύει ο συριακός λαός, ο οποίος μετά από 11 χρόνια λυσσαλέας αντίστασης απέναντι στην τουρκική εισβολή που δυστυχώς τα πρώτα χρόνια υποστηρίχθηκε και από την Δύση, έχει το ανάστημα και την ψυχική δύναμη να συμπαραστέκεται στους πληγέντες αδελφούς του.

Ελάχιστοι λαοί θα είχαν το σθένος να το πράξουν, μετά από τέτοια μαζική επίθεση, μετά από τέτοιο μαρτύριο και τέτοια δυστυχία.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι η Συρία θα επιβιώσει και χωρίς την δυτική βοήθεια. Αυτό όμως αποτελεί τεράστια ντροπή για τον υποτιθέμενο δυτικό πολιτισμό, που ακόμα και σήμερα δεν έχει προβεί σε άρση των κυρώσεων προκειμένου να βοηθηθεί ο άμαχος πληθυσμός που επλήγη από τον φονικό σεισμό.

One thought on “Αυτοί είναι ηγέτες! Στην πρώτη γραμμή ο Πρόεδρος της Συρίας Άσαντ μαζί με τη γυναίκα του για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *