Πότε θα ξεσηκωθούμε να τους πάρουμε με τις κλωτσιές: Έκοψαν το ρεύμα σε μητέρα τριών παιδιών για 500 ευρώ οφειλή

Δεν πίστευε στα αφτιά του ο συνδικαλιστής, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ακούγοντας μία συνάδελφό του – από το κλειστό εδώ και μήνες Καζίνο Ρίου – και απλήρωτη φυσικά, να του λέει ότι της έκοψαν το ρεύμα! Πρόκειται για μητέρα 3 παιδιών με οφειλή γύρω στα 500 ευρώ.

«Με το γαϊδούρι και την απρεπή συμπεριφορά του θα λογαριαστούμε»
«Λίγη ντροπή ρε! Έκοψαν με τέτοιο κρύο το ρεύμα σε τρίτεκνη οικογένεια εργαζόμενης, με σοβαρό πρόβλημα υγείας, για μικρή σχετικά ληξιπρόθεσμη οφειλή. Εμφανίστηκε ένα «γαϊδούρι» με δύο πόδια, έκοψε απροειδοποίητα την παροχή ρεύματος και όταν του ζητήθηκε από την εργαζόμενη μία μικρή πίστωση χρόνου, για να διευθετήσει το ζήτημα, της απάντησε: Δεν με νοιάζει, να το πλήρωνες». Το Σωματείο Εργαζομένων αναλαμβάνει, άμεσα, πρωτοβουλία με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, για την επανασύνδεση. Και το υστερόγραφο του κ. Καραγεωργόπουλου:

«Με το γαϊδούρι και την απρεπή συμπεριφορά του θα λογαριαστούμε. Ακόμα κι αν οι εντολές που έχει ένας εργαζόμενος είναι αυστηρές, απέναντι στην εικόνα μιας απελπισμένης μητέρας 3 παιδιών -που παρακαλάει για μια μικρή πίστωση χρόνου- προσπαθείς να είσαι αν μη τι άλλο ευγενικός!». Άμεσα οι συνδικαλιστές επικοινώνησαν με τον διευθυντή της επιχείρησης, στην Αθήνα, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της περίπτωσης, έδωσε εντολή για επανασύνδεση του ρεύματος. Πλέον κινείται η διαδικασία διακανονισμού, ώστε να καταφέρει να εξοφλήσει τον λογαριασμό της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *