Σε ραδιοφωνική εκπομπή βγήκε σαν καλεσμένος ο αδερφός του αδικοχαμένου πιλότου Μιχαήλ Τουρούτσικα ο οποίος δεν κρύφτηκε και τα είπε όλα με το όνομα τους.

Όπως ανέφερε ο αδερφός του ήταν πλήρως εμβολι-ασμένος καθώς και ο δεύτερος χειριστής του αεροσκάφους ο οποίος όπως αναφέρει ο αδερφός του Μιχαήλ Τουρούτσικα δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε εκείνη τη θέση αν δεν είχε προχωρήσει στην ιατρική πράξη του εμβολια-σμού.

Στην ροή της κουβέντας ανέφερε ότι έχει υποψίες σχετικά με το εμβ-όλιο ότι μπορεί να ήταν αυτό που στέρησε την ζωή στον αδερφό του καθώς και στον άλλο συγκυβερνήτη του αεροσκάφους.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02mgsUa4gtDxMigHYViTvCEuUMLtx3A6hjMCUdPm33onFJSJVHuo4veZ9LxbSGhWpDl&id=100066260891535

Προηγούμενο άρθροΞεπέρασαν τους 11.000 οι νεκροί στην Τουρκία! Συγγενείς και φίλοι ψάχνουν να βρουν μέσα στα ερείπια πτώματα
Επόμενο άρθροΚαταγγέλλουν τον ρατσισμό που βιώνουν στα νοσοκομεία οι υγειονομικοί που βρισκόταν σε αναστολή – “Μας αντιμετωπίζουν σαν λεπρούς συνάδελφοι και διοικητικό προσωπικό”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ