Η κλιμ@τική αλλαγή φταίει τελικά για τους ξαφνικούς θανάτους! Πουλάνε φούμαρα στον κόσμο για να τον αποπροσανατολίσουν από τα ναζιστικά εγκλήματα

Οι επιστήμονες προειδοποιούν τώρα τον κόσμο ότι η κλιμ-ατική αλλαγή θα μπορούσε να προκαλέσει θανατηφόρες πνευμονικές λοιμώξεις, εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια.

Ναι, καλά διαβάζετε.

Σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα άλλο κραυγαλέο παράδειγμα της παγκόσμιας ελίτ που προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από την πραγματική αιτία της αύξησης των καρδιακών προβλημάτων από την κυκλοφορία του εμβολ-ίου και έπειτα, οι επιστήμονες θέλουν τώρα να πιστεύουμε ότι η κλιματική αλλαγή είναι εκείνη που οδηγεί χιλιάδες ανθρώπους στον κόσμο να πεθαίνουν από μια «ταχέως εξαπλούμενη μυκητιασική λοίμωξη» των πνευμόνων.

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Ο πυρετός της κοιλάδας (ονομάζεται επίσης κοκκιδιοειδομυκητίαση ή “κόκκοι”) είναι μια ασθένεια που προκαλείται από έναν μύκητα που αναπτύσσεται στο έδαφος και τη βρωμιά σε ορισμένες περιοχές της Καλιφόρνια και των νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνια (CDPH).

«Οι άνθρωποι και τα ζώα μπορούν να αρρωστήσουν όταν εισπνέουν σκόνη που περιέχει τον μύκητα του πυρετού της κοιλάδας. Αυτός ο μύκητας συνήθως μολύνει τους πνεύμονες και μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά συμπτώματα όπως βήχα, πυρετό, πόνο στο στήθος και κόπωση», πρόσθεσε το πρακτορείο.

«Αυτός είναι ένας μύκητας», είπε ο Πέρκινς, πρώην αξιωματούχος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( CDC ). «Οι περισσότερες αιτίες της πνευμονίας προκαλούνται από βακτήρια. Αυτός είναι ένας μύκητας που ζει στο έδαφος και αναπνέεται σε συνθήκες σκόνης, είτε πρόκειται για καταιγίδα σκόνης είτε γύρω από κατασκευές ή εκσκαφές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *