Αυτή είναι η ανάπτυξη του Μητσοτάκη! Κουβάδες στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης που πλημμύρισε από τη βροχή! Έτσι θα υποδεχτείτε ρε λαμόγια τους τουρίστες

Ενεργειακός, γεωστρατηγικός, γεωπολιτικός κόμβος, με επιχειρηματικά project εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στον ενεργειακό τμέα να υλοπιούνται, αλλά στο αεροδρόμιο  “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης αντίκριζαν αυτή την εικόνα χθες βράδυ, όσοι ταξίδευαν για Αθήνα.

Κουβάδες διάσπαρτοι παντού στην αίθουσα αναχωρήσεων, αφού η στέγη στάζει και έχει τα χάλια που βλέπετε στις φωτογραφίες και τα ΒΙΝΤΕΟ, άσχετα αν δεν έπεσε και καμιά δυνατή βροχή.

Δεν είναι φυσικά πρωτόγνωρο φαινόμενο, αφού  συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο. Απ ότι γνωρίζουμε, τόσο ο Αερολιμενάρχης, όσο και οι θεσμικοί της πόλης και του νομού έχουν αποστείλει αιτήματα για τα έργα που είναι απαραίτητο να γίνουν, ώστε να αναβαθμιστεί το μοναδικό αεροδρόμιο της Θράκης. Παίρνουν διαβεβαιώσεις ότι τα χρήματα έχουν βρεθεί, θα γίνουν έργα βελτίωσης, αλλά μέχρι τώρα τίποτα δεν έχει γίνει.

Για να μην πούμε για το… νέο Πύργο Ελέγχου, που έχει εξελιχθεί σε… γιοφύρι της Άρτας και ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης με δηλώσεις του διαβεβαίωνε ότι θα είναι έτοιμος τον Ιούνιο του… 2021. Φυσικά αυτό που βλέπουμε όλοι όσοι χρησιμοποιούμε το αεροδρόμιο “Δημόκριτος” είναι η συγκεκριμένη εικόνα.

Κι ύστερα περιμένουμε πτήσεις τσάρτερ και τουριστικά… ρεύματα στην περιοχή μας, όταν το αεροδρόμιο εμφανίζει αυτή την απαράδεκτη εικόνα με την παραμικρη… ψιχάλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *