Ουρές αυτοκινήτων στα Μάλγαρα! Ταλαιπωρεία για χιλιάδες Έλληνες που πληρώνουν την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού

Παγιδευμένοι στα διόδια Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη, δεκάδες οδηγοί φορτηγών που περιμένουν να ανάψει πράσινο φως για να συνεχίσουν. Η κακοκαιρία μαίνεται και τα προβλήματα συνεχίζονται…

Η απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά, άρχισε να δημιουργεί το μεσημέρι μια ουρά χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη, καθώς πολλοί οδηγοί που δεν γνώριζαν αυτό που αποφασίστηκε, έσπευσαν για να μπουν στην εθνική οδό. Η ουρά άρχισε να μεγαλώνει και με το πέρασμα της ώρας επεκτείνεται προς τα πίσω, όλο και περισσότερο. Οι περισσότεροι οδηγοί είναι από το εξωτερικό και τονίζουν πως δεν ήξεραν να ενημερωθούν.


Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματίσει στα διόδια των Μαλγάρων, στη Θεσσαλονίκη, τα φορτηγά που κόλλησαν εκεί λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είναι σε ισχύ από την Τροχαία Θεσσαλονίκης. Μάλιστα όσο περνούν οι ώρες, δεν αποκλείεται ο αριθμός των φορτηγών να αυξηθεί και η ουρά να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Αρκετά είναι τα φορτηγά που έχουν ακινητοποιηθεί τόσο πριν όσο και μετά τα διόδια των Μαλγάρων καθώς προορισμός τους ήταν η Εύβοια ή η Αθήνα και λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία τους. Σύμφωνα με τη voria.gr, οι περισσότεροι οδηγοί βρίσκονται μέσα στα οχήματά τους από το πρωί, ενώ σχεδόν όλοι είναι από το εξωτερικό, από Βουλγαρία και Τουρκία.

Όπως μετέδωσε και η ΕΡΤ το μεσημέρι της Κυριακής προσωπικό της Εγνατίας Οδού πήγε μία χημική τουαλέτα και νερό στο σημείο για τους οδηγούς, καθώς στα Μάλγαρα δεν υπάρχει κάποιος σταθμός εξυπηρέτησης οδηγών.

Όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα η Τροχαία, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο ρεύμα πορείας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα επί του οδικού άξονα του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από Διόδια Μαλγάρων έως Κόμβο Κλειδίου, εξαιρουμένων όσων εκ των ανωτέρω οχημάτων έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλη της Λάρισας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *