“Βράζουν” οι ομάδες της Superleague 2 με την κοροϊδία του Λευτέρη Αυγενάκη: “Μας εξαπάτησε και έδωσε τα χρήματα για προεκλογικό αγώνα αναφέρουν”

Πυρ και μανία είναι οι ομάδες της super league 2 με την αντιμετώπιση που έτυχαν από τον υφυπουργό αθλητισμού στην χθεσινή συνάντηση, για τα χρήματα που δικαιούνται από το στοίχημα!

Όχι μόνο δεν υλοποιήθηκε η αρχική δέσμευση για το ποσό των 250.000 ευρώ που είχε εξαγγελθεί, αλλά το “ψαλλίδι” για χάρη των μεγάλων της SL1 ήταν αδιανόητο και τουλάχιστον προκλητικό!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ενημέρωσε ότι οι ομάδες της δεύτερης εθνικής θα πάρουν από 70.000 ευρώ (που μετα παράβολα, τη φορολόγηση και χίλια δυο άλλα διαδικαστικά μπορεί να είναι και λιγότερα), γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Οι ανακοινώσεις δίνουν και παίρνουν (με πιο χαρακτηριστική αυτή της Επισκοπής που χαρακτηρίζει τον κ. Αυγενάκη “επικίνδυνο”) όπως και τα δημοσιεύματα, ενώ είναι πολύ πιθανό πλέον στη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της Λίγκας, να αποφασιστεί η αναστολή του πρωταθλήματος!

Ενός πρωταθλήματος που αντιμετωπίζεται από τους αρμόδιους ως “παρίας”, ενός πρωταθλήματος που θα μπορούσε να είναι το καλύτερο στη χώρα με όλες τις επαρχιακές ομάδες δυνατές κι ανταγωνιστικές και το οδηγούν στην ανυποληψία και ουσιαστικά στη διάλυση!

Κι όλα αυτά γιατί έτσι θέλουν οι “μεγάλοι” της πρώτης εθνικής που κατά πως φαίνεται δεν κουμαντάρουν μόνο τον αθλητισμό αλλά και την ίδια τη χώρα!!!

Την Πέμπτη, λοιπόν, θα έχουμε νεότερα με την αγωνιστική δράση σ’ αυτό το καταταλαιπωρημένο πρωτάθλημα να περνάει για μία ακόμη φορά (όπως πριν την έναρξη) σε δεύτερη μοίρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *