Δύσκολοι καιροί πλέον για το Κυβερνών κόμμα καθώς η αντιλαϊκή πολιτική που ακολούθησε σε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης έχουν φέρει τα ποσοστά σε πολύ χαμηλό σημείο.

Αυτό αποτυπώνεται στην καθημερινότητά της κοινωνίας με αγανάκτηση και οργή προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και των βουλευτών που κοίταξαν μόνο την τσέπη τους και πως να αρπάξουν με μίζες απευθείας αναθέσεις και πάει λέγοντας.

Να αποφύγει τις κακοτοπιές θέλει ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας ο οποίος την Κυριακή έχει κοπή πίτας στο ξενοδοχείο Κιέριον.

Για να μην καταλήξει σε φιάσκο η συγκέντρωση και μαζευτούν ελάχιστα άτομα έχει στείλει πρόσκληση σε δημόσιους φορείς, συλλόγους και επιχειρηματίες προσπαθώντας να βρει στήριξη στην εκδήλωση.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι κομματικά στελέχη καθώς και οπαδοί της παράταξης έχουν πάρει σβάρνα γνωστούς φίλους και συγγενείς ακόμα και αν δεν ανήκουν στην κομματική προτίμηση της Νέας Δημοκρατίας ώστε να παρευρεθούν την Κυριακή για να φανεί προς τα έξω ότι υπάρχει κόσμος.

Δελεάζουν τους πολίτες με φαγητό ποτό και διασκέδαση ώστε να τους προσελκύσουν να παρευρεθούν.

Μάλιστα σε κουβέντες που ειπώθηκαν ακούστηκαν και οι εξής φράσεις “Έλα θα περάσουμε καλά” λες και καλούν κάποιον σε γιορτή η γενέθλια.

Η απελπισία πλέον είναι μεγάλη αλλά δυστυχώς η κάλπη θα είναι ο καθρέφτης όλης της δυσαρέσκειας που υπάρχει για αυτά τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ