Φεύγουν στις εκλογές και αρπάζουν ότι προλαβαίνουν! Εθνικό έγκλημα με τη ΛΑΡΚΟ! Την ξεπούλησαν στον πεθερό του Γεραπετριτη

Εθνικό έγκλημα που δείχνει κατ’ αρχάς ότι ο Μητσοτάκης και η παρέα του μέχρι την τελευταία στιγμή που θα πέσουν, κάνουν «μπίζνες» και αρπαχτές, ενώ το έγκλημα γίνεται μεγαλύτερο διότι πρόκειται για την παράδοση ανεκτίμητου εθνικού πλούτου που εσκεμμένα τόσα χρόνια έμενε αναξιοποίητος…

Σαν τις γάτες

Η ολοκλήρωση των διαγωνισμών για την πώληση του εργοστασίου και των μεταλλείων της ΛΑΡΚΟ ανακοινώθηκε εντελώς… αθόρυβα από τα  Υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δηλαδή από τους κολλητούς υπουργούς του Κούλη, τον Σταϊκούρα και τον Σκρέκα.
Και με βάση την απόφαση αυτή το εργοστάσιο και τα μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ παραδίδονται στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – AD HOLDINGS, καθώς «η συγκεκριμένη κοινοπραξία αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής στη δεύτερη φάση των διαγωνισμών εκποίησης». Προσχηματικά οι διαγωνισμοί αυτοί έγιναν από το ΤΑΙΠΕΔ που έχει αρπάξει από την περίοδο των Μνημονίων όλη τη δημόσια περιουσία, καθώς και την Ειδική Διαχείριση της  ΛΑΡΚΟ, αλλά για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου, με σκοπό τη μεταβίβαση, αφενός, του εργοστασίου και των μεταλλείων Λάρυμνας, και αφετέρου, των μεταλλείων Εύβοιας και Καστοριάς.

Η ΛΑΡΚΟ δεν πουλήθηκε, χαρίστηκε

Μόλις για 6 εκατομμύρια ευρώ. Και τι αντιπροσωπεύουν αυτά τα 6 εκατ. ευρώ; «Το αντίτιμο της εκποίησης είναι ο ορισμός της ξευτίλας. 6 εκατ. ευρώ, δηλαδή τα έσοδα 4 ημερών παραγωγής, για τα μοναδικά μεταλλεύματα που υπάρχουν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, για 1 εκατ. στρέμματα, 2 εκατ. τόνους νικελίου αξίας 60 δισ. ευρώ, για το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής σιδηρονικελίου, τον εξοπλισμό, τα ανταλλακτικά, τις  εγκαταστάσεις, τους 2 οικισμούς κ.τ.λ.», σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα οποία παραθέτουν και οι εργαζόμενοι στη Λάρκο, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη αυτή μάλιστα ως το «σκάνδαλο των σκανδάλων…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *