Το θέατρο του παραλόγου στην κηδεία του σμηναγού: Ο “πατριώτης” Φραγκούλης Φράγκος κάνει χειροφίλημα στη Σακελλαροπούλου!

Ο επίλογος της πτώσης του μαχητικού F-4E με τον θάνατο των δύο πιλότων γράφηκε χθες στο χωριό
Γρανίτη στο Νευροκόπι της Δράμας. Εκεί έγινε η κηδεία του πιλότου Ευστάθιου Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του αεροσκάφους σε φορτισμένο κλίμα.

Πολιτειακή, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία παρούσες. Οι πρώτες εξ ανάγκης παραβρέθηκαν καθώς οι πράξεις τους, όπως γράφαμε και χθες, είναι αντίθετες με αυτό που υπεράσπιζαν οι πιλότοι.

Τα κανάλια μίλαγαν, όπως και στην κηδεία του πρώτου πιλότου, για τους ήρωες τους αθάνατους, συμπληρώνοντας αρμονικά τη συμπαιγνία τη στημένη με τους πολιτικούς. Ηρωοποιούν τώρα τους πιλότους που άφηναν στην τύχη τους όσο αυτοί ήταν ζωντανοί. Και περί αυτού μπορούμε να πού-
με πολλά, αλλά σεβόμαστε τον πόνο των δύο οικογενειών που μαζί με το δράμα που αντιμετωπί-
ζουν υπέστησαν και την ασχήμια πολιτικών ταγών που ήρθαν στην κηδεία, καθώς επίκεινται εκλογές.

Ο Τσίπρας, μάλιστα, χθες στη Δράμα δεν πήγε καθόλου, κι έστειλε αντιπροσωπεία να φανεί ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ συμπάσχει με τους υπολοίπους Έλληνες. Στην κηδεία είδαμε και τον Κυριάκο Βελόπουλο της
Ελληνικής Λύσης, που τον ακούσαμε χθες να κάνει μια επαμφοτερίζουσα δήλωση για την ντροπολογία του Μητσοτάκη που πάει να βγάλει εκτός τον Κασιδιάρη και το κόμμα του.

Αλλά είδαμε και τον πρώην ΑΓΕΕΘΑ στρατηγό ε.α. Φραγκούλη Φράγκο να ρίχνει ένα ξεγυρισμένο
χειροφίλημα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας που προκάλεσε απορία σε κάποιους από του παρόντες.
Η θεσμική ευγένεια και δεν ξέρουμε τι άλλο του πρώην στρατηγού (που κι αυτός ακούγονταν ότι
θέλει να σώσει την Ελλάδα με κόμματα και άλλα) μάλλον υπερβολική, καθώς σε κηδεία ήταν και όχι στη δεξίωση του Ιουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας… όταν η Κύπρος ήταν μακριά και οι Τούρκοι εισέβαλαν στο νησί με τη μητέρα Ελλάδα να παρακολουθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *