Τρελές τιμές στα σούπερ μάρκετ! Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση! Η κυβέρνηση πετάει πενταροδεκάρες για να μην πεθάνει ο κόσμος!

Την ώρα που οι ανατιμήσεις στα σούπερ μάρκετ είναι συνεχείς, πιέζοντας ακόμα περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό, η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μεταθέτει από εβδομάδα σε εβδομάδα τις νέες παρεμβάσεις, προφανώς για να τις θέσει σε εφαρμογή όσο πιο κοντά στις εκλογές γίνεται.

Χθες, λοιπόν, ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης γνωστοποίησαν ότι η υπουργική απόφαση για να καταστεί ευδιάκριτη η τιμή λίτρου ή κιλού στα ταμπελάκια των σούπερ μάρκετ θα είναι έτοιμη την επόμενη εβδομάδα. «Από την άλλη εβδομάδα βγαίνει καινούργια υπουργική απόφαση για να μπορεί ο καταναλωτής να βλέπει την τιμή ανά μονάδα και να μην μπορεί να τον κοροϊδέψει κάποιος με το να μικρύνει ή να μεγαλώσει τη συσκευασία. Λύνουμε αυτό το θέμα ήρεμα, ωραία
και πολιτισμένα» είπε ο κ. Γεωργιάδης κατά την καθιερωμένη εβδομαδιαία του επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ. Καθυστέρηση υπάρχει και για την πλατφόρμα για το market pass, η λειτουργία της οποίας αναμένεται να αρχίσει σε περίπου δέκα μέρες. Σύμφωνα με τον κ.
Παπαθανάση, μόλις γίνουν οι αιτήσεις, τα χρήματα θα πιστωθούν έως τις 3 Μαρτίου στον λογαριασμό των δικαιούχων. Ανέφερε επίσης ότι το υπουργείο προχωρά στην προσθήκη νέων προϊοντικών κατηγοριών στο «καλάθι του νοικοκυριού», αυξάνοντας τα είδη από τα 51 στα

One thought on “Τρελές τιμές στα σούπερ μάρκετ! Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση! Η κυβέρνηση πετάει πενταροδεκάρες για να μην πεθάνει ο κόσμος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *