Τεράστιες οι επιπτώσεις στο γυναικείο οργανισμό από τα εμ-βόλια! Αλλαγές στον κύκλο της περιόδου έως και απώλεια εμβρύων!

To National Institutes of Health (NIH) (που είναι κρατική αμερικανική υπηρεσία), χρηματοδότησε έρευνα σχετική με τις παρενέργειες των εμβολ-ίων κατά της Covi-d-19 στις αναπαραγωγικές δυνατότητες των γυναικών και τα αποτελέσματά της δεν είναι καθόλου αισιόδοξα.

Προέκυψε ότι το 40,2% των εμβολιασ-μένων γυναικών παρουσίασαν αλλαγές στον κύκλο περιόδου τους!

Το ένα τρίτο των γυναικών δηλαδή!

Το δείγμα ήταν ιδιαίτερα μεγάλο αφού εξετάστηκαν 35.000 γυναίκες που σημαίνει πως τα περιθώρια λάθους είναι ιδιαίτερα μικρά.

Πάνω απ΄όλα όμως έχει σημασία πως η έρευνα διενεργήθηκε με εντολή κρατικής υπηρεσίας των ΗΠΑ που σημαίνει ότι τα εμβόλ-ια έχουν χάσει την αξιοπιστία τους ακόμα και γι αυτούς που τα υποστήριζαν και πίεζαν τον κόσμο για να τα χρησιμοποιήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα τον Αύγουστο του 2022, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του νεαρού δικηγόρου Aaron Siri, το 44% των εγκύων γυναικών στη δοκιμή των εμβολ-ίων της Pfizer για τον Cov-id-19, έχασαν τα μωρά τους.

Ο μη κερδοσκοπικός όμιλος, Public Health and Medical Professionals for Transparency, μήνυσε τον FDA τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού ο οργανισμός απέρριψε το αίτημά του για το Freedom of Information Act (FOIA), να επισπεύσει την κυκλοφορία των εγγράφων αναθεώρησης του εμβο-λίου mRNA.

Σε μια κοινή έκθεση κατάστασης του Νοεμβρίου του 2021, η FDA πρότεινε την έκδοση μόνο 500 σελίδων των εγγράφων το μήνα, κάτι που θα χρειαζόταν έως και 75 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *