Πόσο κουτόχορτο τρώτε ρε Έλληνες! Οι καημένοι οι βουλευτές της Ουκρανίας που τους βοηθάμε γιατί έχουν πόλεμο αγοράζουν πανάκριβες Mercedes!

Ο πρώην πρόεδρος της Σλοβενίας, Μπορούτ Παχόρ, καυχήθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί, ένα Renault 4, έγινε μάλλον παλιό, αφού είναι μοντέλο του 1991!, όπως γράφει η σερβική b92.

Από την άλλη, βουλευτές της Ουκρανίας και οι οικογένειές τους αγόρασαν αυτοκίνητα για τουλάχιστον 1,3 εκατομμύρια δολάρια μετά την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στις 24 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρει η ουκρανική Bihus.Info και δημοσιεύει η επίσης ουκρανική Censor.

«Η βουλευτής του λαού από το κόμμα «Υπηρέτης του Λαού» στη Βερχόβνα Ράντα, Ιρίνα Αλαχβερντίεβα, αγόρασε την «Mercedes 500» μετά την πλήρη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία.»Ο συνάδελφός της στο κόμμα, Oleksandr Horobets, εθεάθη να οδηγεί μια Mercedes 560, εγγεγραμμένος οδηγός της.

Και η οικογένεια του Λαϊκού Αναπληρωτή του μετονομασμένου “OP-ZZ” Suto Mamoyan πήρε δύο νέα Toyota Land Cruiser 300 και Lexus LX500d», σημειώνει η Censor.net.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι δεν είναι μόνο αυτοί οι βουλευτές της Ουκρανίας που αγοράζουν πανάκριβα αυτοκίνητα, ένα παράδοξο γεγονός σε μια χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο.

Ο πρώην πρόεδρος της Σλοβενίας, Παχόρ, ανακοίνωσε στο Twitter ότι πουλά το Renault 4 GTL του 1991. Στην ανάρτηση ανέφερε ότι τα χρήματα που θα κερδίσει από την πώληση θα τα δωρίσει σε παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο.

Από την άλλη, μια άλλη βουλευτής του κόμματος από τους “Υπηρέτες του Λαού” Olha Vasylevska-Smaglyuk τον Ιούλιο του 2022 αγόρασε ένα «Jeep Grand Cherokee SUV» του 2021.Προηγουμένως, πούλησε τα παλιά της αυτοκίνητα Honda CR-V και Mercedes-Benz GLC.

Σε ένα σχόλιο στο Bihus.Info, η βουλευτής ανέφερε ότι το αυτοκίνητο κόστισε περίπου 1,8 εκατομμύρια UAH και ότι υπέβαλε κατάλληλες αλλαγές στη φορολογική δήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *