“Η ζωή μου καταστράφηκε από το εμβ-όλιο με εκβίασαν και έγινα δέκτης ρατσιστικών επιθέσεων μέχρι να το κάνω” ομολογεί νοσοκόμα του Οχάιο

Η Danielle Baker, πολίτης του Οχάιο των ΗΠΑ, είχε μια καριέρα που της άρεσε, δουλεύοντας ως πιστοποιημένη νοσοκόμα και νοσηλεύτρια ανακουφιστικής φροντίδας, μέχρι το 2021, η Baker ήταν «πιο υγιής από ποτέ», είπε στο The Defender.

Η ζωή της ωστόσο άλλαξε, λίγες μέρες αφότου υποχρεώθηκε τον Ιούνιο του 2021, από τον τότε εργοδότη της, να λάβει την σειρά δύο δόσεων του σκευάσματος της Pfizer-BioNTech για τον Covi-d-19 .

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο CHD.TV, η Μπέικερ είπε ότι εκείνη και πολλοί από τους συναδέλφους της δεν ήθελαν να κάνουν το εμβό-λιο. «Το να ξέρω ότι έχουν αυτό το πειραματικό – μισώ ακόμη και τώρα να το αποκαλώ- εμβόλ-ιο – το πείραμα που έκαναν τόσο γρήγορα και άρχισαν να χτυπούν τους ανθρώπους με αυτό, με τρόμαξε μέχρι θανάτου», είπε, «Και τρόμαξε τους περισσότερους από τους συναδέλφους μου. Και πολλοί από εμάς δεν θέλαμε να το κάνουμε».

Η Baker ήταν επίσης σίγουρη ότι ήταν προστατευμένη επειδή είχε ήδη νοσήσει. «Κόλλησα κορω-νοϊό μετά από έναν ολόκληρο χρόνο εργασίας σε αυτό το περιβάλλον χωρίς τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και τα κατάφερα μια χαρά», είπε. «Το ξεπέρασα γρήγορα και χωρίς προβλήματα, και ξέρω ότι αυτό μου έδωσε μια φυσική ανοσία και ήμουν εντάξει με αυτό».

Η Baker είπε ότι ήταν προβληματισμένη που πολλοί από τους ασθενείς της «εξαφανίστηκαν» μετά τη λήψη του εμβο-λίου:

«Θυμάμαι όταν άρχισαν να κάνουν εμβολι-ασμούς στα γηροκομεία, φόρτωναν τους ανθρώπους σε ένα λεωφορείο και πήγαιναν να τους εμβολιάσ-ουν μαζικά.

Αυτοί οι υγιείς άνθρωποι πήγαν να εμβολια-στούν και σε μια ή δύο εβδομάδες είδα τα δωμάτιά τους πως ήταν άδεια. Ρωτούσα το προσωπικό τι συνέβη και πολλές φορές η απάντηση που λάμβανα ήταν ότι έπαθαν εγκεφαλικό και πέθαναν, ή είχαν προβλήματα με την καρδιά και έπρεπε να μετακομίσουν σε οίκο ευγηρίας… Πλέον είμαι σίγουρη πως έφυγαν από την ζωή εξαιτίας τους εμβο-λίου», είπε.

Την άνοιξη του 2021, ο εργοδότης της άρχισε να στέλνει email για να «ενθαρρύνει» το προσωπικό να κάνει το εμβό-λιο, προωθώντας «την «ασφαλή και αποτελεσματική» αφήγηση» και προσφέροντας κίνητρα.

«Ένα email του έλεγε ότι είχαμε μέχρι τον Ιούλιο για να κάνουμε την πρώτη δόση. Εάν δεν την κάναμε και τύχαινε να κολλήσουμε κορω-νοϊό, δεν θα πλήρωναν πλέον τα ρεπό μας. Επιπλέον, έθεσε ένα είδος «δίχτυ ασφαλείας». Το email ανέφερε ότι αν εμβολιαζ-όμασταν πριν από τον Ιούλιο θα λαμβάναμε μπόνους από 1000 έως 5.000 δολάρια.

Περιέγραψε επίσης και έναν «διαχωρισμό» στο χώρο εργασίας, καθώς τα μη εμβολιασ-μένα μέλη του προσωπικού έπρεπε να καλύπτονται με μάσκα ανά πάσα στιγμή και να κάνουν τρία τεστ την εβδομάδα, σε αντίθεση με τους εμβολια-σμενους.

«Μας γνωστοποίησαν ότι οι αποφάσεις αυτές επρόκειτο να τεθούν σε ισχύ τον Αύγουστο [2021], οπότε αποφάσισα να το κάνω», εξήγησε ο Baker.

Έλαβε την κύρια σειρά δύο δόσεων του εμβολί-ου Pfizer-BioNTech για τον COV-ID-19 στις 4 Ιουνίου 2021 και στις 26 Ιουνίου 2021.

«Χρειαζόμουν την καριέρα μου, χρειαζόμουν το εισόδημά μου, χρειαζόμουν την ασφάλιση μου», είπε ο Baker στο CHD.TV. «Ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ».

Σήμερα, η Baker, τώρα 43 ετών, μόνιμα ανάπηρη, ανίκανη να εργαστεί, αντιμετωπίζει οικονομική καταστροφή και έχει χάσει την ικανότητα να εκτελεί πολλές καθημερινές εργασίες και βασικές σωματικές λειτουργίες.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες της Baker ξεκίνησαν 18 ημέρες μετά την λήψη της πρώτης της δόσης. «Πήγα στην εντατική με την αίσθηση ότι είχα πέτρα στα νεφρά, γιατί ο πόνος ήταν πολύ έντονος», είπε η Baker. «Με άφησαν να φύγω με διάγνωση μυϊκής καταπόνησης».

“Η ζωή μου άλλαξε και έγινε εφιάλτης!

Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε και συχνά έχω ζαλάδες και δεν μπορώ να περπατήσω ήταν το χειρότερο πράγμα που επέλεξα στη ζωή μου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *