“Βόμβα” από Γάλλους πιλότους: Φοβηθήκαμε τους ξαφνικούς θανάτους στα αεροπλάνα λόγω εμβολ-ίου!

“Aισθανήκαμε ότι πίσω από την εφαρμογή του εμβολ-ιασμού υπήρχαν διακυβεύματα ανώτερα από τα αεροπορικά ” καταγγέλουν οι Γάλλοι πιλότοι της πολιτικής αεροπορίας Stéphane, Patrick και Laurent.

Κάποιοι από αυτούς έχασαν τις δουλειές της μετά τον υποχρεωτικό εμβολ-ιασμό αφού παρουσίασαν παρενέργειες όπως πιστοποίησαν και οι γιατροί.

Ο Patrick, ο Stéphane και ο Laurent, μέλη της κολεκτίβας “Navigants Libres”, είναι πιλότοι και κυβερνήτες αεροσκαφών (commandants de bord) αντίστοιχα.  Κατέθεσαν ανώνυμα. «Όλοι θα προτιμούσαμε να καταθέσουμε με μη καλυμμένο πρόσωπο ή ακόμη και να μην χρειαστεί να καταθέσουμε καθόλου (…) Όλοι γνωρίζουμε ότι το θέμα του εμβο-λιασμού και των παρενεργειών είναι πολύ ευαίσθητο. Θα προτιμούσαμε να καταθέσουμε ανοιχτά, αλλά οι πιλότοι υπόκεινται σε υποχρέωση εχεμύθειας (μιλούν υπό την κάλυψη ανωνυμίας).

Είναι ένα θέμα που συζητήθηκε στα πιλοτήρια για να διασφαλιστεί η ασφάλεια. Το κάναμε με τη δική μας ελεύθερη βούληση ως πολίτες», εξηγεί ο Stéphane.

«Κατά τη διάρκεια του lockdown, ο τομέας των αερομεταφορών «ήταν σε αναμονή, σαν εγκεφαλικά νεκρός ασθενής. Αναβίωσε με το άνοιγμα των συνόρων μέσω του εμβολι-ασμού, που ήταν μια θαυματουργή λύση για τον αεροπορικό κλάδο και την οικονομία γενικότερα (…) Όλοι ακολούθησαν, ως ένας άνθρωπος, αυτό το θεϊκό δώρο, αυτή τη θαυματουργή λύση. Δυστυχώς, μετά από αυτό το απροσδόκητο, ήρθαν οι παρενέργειες», οικτίρει ο Laurent, καπετάνιος.

Ο Πάτρικ από την πλευρά του εξήγησε ότι η ετήσια ιατρική του εξέταση, υποχρεωτική για τους πιλότους, ήταν σαφής. «Όλα ήταν εντάξει. Ένα μήνα αργότερα, εμβολίσ-τηκα για να διατηρήσω τη δουλειά μου ως πιλότος. Έξι μέρες αργότερα, έκανα ένα τσεκ απ και συνειδητοποίησα ότι έχω πρόβλημα με την καρδιά. Εδώ και λίγο περισσότερο από ένα χρόνο δεν μπορώ να δουλέψω. Έχασα την άδειά μου και είμαι κολλημένος στο σπίτι περιμένοντας να μπορέσω να βρω όλες μου τις ικανότητες για να πετάξω ξανά», ελεεινολογεί τον εαυτό του. Ερωτηθείς για τη σχέση μεταξύ του εμβο-λίου και των παρενεργειών, ο Πάτρικ εξηγεί ότι αυτό «αναφέρθηκε από τον γιατρό της αεροπορίας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε λύση για αυτό. Έγιναν αρχεία για την αναφορά αλλά παρέμεινε χωρίς συνέχεια. Νομικός κανένας», λέει με παράπονο. Μια «διπλή ποινή» για αυτούς τους κυβερνήτες και πιλότους, που αναγκάστηκαν να εμβολι-αστούν για να εργαστούν αποδεχόμενοι τον κίνδυνο να υποστούν «προβλήματα στην υγεία [τους]», που έχασαν επίσης τη δουλειά τους: «Όποιος λέει απώλεια εργασίας σημαίνει οικονομική απώλεια και όλοι έχουμε οικογένειες για να τραφούν».

Ένας αναπόφευκτος εμβολιασμός σύμφωνα με τον Stéphane, ο οποίος μαρτυρά «ότι είχαμε την αίσθηση ότι υπήρχαν υψηλότερα διακυβεύματα, τα οποία ξεπερνούσαν τον αέρα, για να εφαρμοστεί ο εμβολια-σμός σε εμάς, μονομερώς και ταυτόχρονα». francesoir 2/2/23
”30 αεροπορικές εταιρείες, χιλιάδες πιλότοι και περίπου 17.000 επιστήμονες και γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για να καταγγείλουν τους κινδύνους που συνδέονται με τα «εμβό-λια».

Ένα δελτίο τύπου από τη συλλογικότητα Free to fly Canada που δημοσιεύθηκε στις 17 Μαΐου αναφέρει τις ασυνέπειες στην ασφάλεια των αερομεταφορών και καταγγέλλει τον υποχρεωτικό εμβο-λιασμό για εργασία ” αυτά στις 23/5/22 αλλά δεν εισακούστηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *