Έπρεπε να πεθάνει ένα νέο παιδί για να βάλει το χέρι στην τσέπη ο δήμαρχος Καρδίτσας! Αγοράζει 20 απινιδώτες για τα γήπεδα του Δήμου Καρδίτσας

20 φορητούς απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας θα προμηθευτεί ο Δήμος Καρδίτσας μετά από σχετική απόφαση, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των γηπέδων της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Η σχετική απόφαση ελήφθη με στόχο την προστασία των ερασιτεχνών αθλητών ιδιαίτερα μετά το πρόσφατο τραγικό περιστατικό που συνέβη με το χαμό του 20χρονου αθλητή στο Μαυρομμάτι. Να σημειωθεί ότι η απόφαση προβλέπει ότι οι απινιδωτές θα διατεθούν στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και υπό την δική της ευθύνη θα διανεμηθούν και θα λειτουργούν στα γήπεδα.

Ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος δήλωσε σχετικά: «Η δημοτική αρχή πάντοτε ανταποκρίνεται στις υπάρχουσες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο θέμα που άπτεται της προστασίας της ανθρώπινης ζωής από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών. Για αυτό σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σπάνια ο οποίος είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, λάβαμε αμέσως την απόφαση να  προμηθευτούμε ικανό αριθμό απινιδωτών. Εξάλλου η ευαισθησία της δημοτικής αρχής σε αντίστοιχα θέματα είναι δεδομένη καθώς εδώ και δύο σχεδόν χρόνια έχει εγκαταστήσει δίκτυο απινιδωτών σε επίκαιρα σημεία του Δήμου. Οι εν λόγω απινιδωτές λειτουργούν σε συνεργασία με το  ΕΚΑΒ» κατέληξε στη δήλωση του ο Δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *