Καθηγητής ασφαλείας φαρμάκων ζητάει να σταματήσουν άμεσα οι εμβολια-σμοί: “Έχουμε στα χέρια μας μελέτη του Χάρβαρντ που αποδεικνύεται ότι το σκεύασμα σκοτώνει”

Ο καθηγητής του MIT και ειδικός σε θέματα ασφάλειας φαρμάκων, Retsef Levi, ζήτησε την άμεση αναστολή των εμβολ-ίων για τον CO-VID, υποστηρίζοντας ότι όχι μόνο αποτυγχάνουν να αποτρέψουν τον COV-ID, αλλά προκαλούν επίσης «πρωτοφανή βλάβη» σε νέους.

«Γυρίζω αυτό το βίντεο για να μοιραστώ την πεποίθησή μου ότι αυτή τη στιγμή, όλα τα προγράμματα εμβολ-ιασμού κατά του COV-ID θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως», είπε ο Levi.

«Θα πρέπει να σταματήσουν γιατί απέτυχαν εντελώς να εκπληρώσουν οποιαδήποτε από τις διαφημιζόμενες υποσχέσεις τους σχετικά με την αποτελεσματικότητα. Και το πιο σημαντικό θα πρέπει να σταματήσουν λόγω των αυξανόμενων και αδιαμφισβήτητων αποδεικτικών στοιχείων ότι προκαλούν ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο βλάβης, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων νέων και παιδιών».

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων:

«Ανιχνεύσαμε μια αύξηση 25% στις κλήσεις με διάγνωση ”καρδιακή ανακοπή” στις ηλικίες 16-39 στο 1ο μισό του 2021! Ακριβώς όταν η εκστρατεία εμβολ-ιασμού ξεκίνησε στο Ισραήλ….

Μια μικρότερη αύξηση ανιχνεύθηκε επίσης στις μεγαλύτερες ηλικίες! Επιπλέον, ανιχνεύσαμε επίσης μια στατιστικά σημαντική προσωρινή συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των δόσεων του εμβο-λίου της Pfizer που χορηγήθηκαν σε αυτόν τον πληθυσμό και του αριθμού των κλήσεων στο ΕΚΑΒ με διάγνωση ”Καρδιακή ανακοπή”.

Παραδόξως, δεν ανακαλύψαμε καμία στατιστικώς σημαντική συσχέτιση με τον αριθμό των λοιμώξεων από co-vid-19 στην διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου…

Ζητήσαμε μια άμεση ενδελεχή έρευνα από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ να διερευνήσει ποιοι είναι οι υποκείμενοι αιτιολογικοί μηχανισμοί αυτής της παρατηρούμενης αύξησης στις κλήσεις για καρδιακή ανακοπή. Τέτοια ενδελεχής έρευνα δεν διεξήχθη ποτέ.Τώρα πια πιστεύω πως τα αθροιστικά αποδεικτικά στοιχεία είναι αδιάσειστα και επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας ότι τα mRNA εμβό-λια όντως προκαλούν αιφνίδια καρδιακή ανακοπή ως ένα επακόλουθο προκλητής από το εμβ-όλιο μυοκαρδίτιδας!!!!

Μια άλλη μελέτη από την Ιατρική Σχολή του Harvard ανίχνευσε στο αίμα παιδιών με προκλητή από το εμβό-λιο μυοκαρδίτιδα μια ολόκληρη ακίδα, κάτι που αποτελεί ακόμη μια ένδειξη του υποκείμενου μηχανισμού βλάβης».

https://twitter.com/DrAseemMalhotra/status/1619943713874259974?s=20&t=QzFrTio-nrC5BoSbljB9sQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *