Θρασύδειλος όπως όλα τα τομάρια της Νέας Δημοκρατίας! Αντί να παραιτηθεί ο Τάκης καταθέτει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό γιατί έβγαλε στη φόρα τα άπλυτα του γιου του

Στον Άρειο Πάγο αναμένεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του αποστρατευθέντα διοικητή για την υπόθεση του γιου του και τα ναρκωτικά. Η μήνυση κατατέθηκε από τον Υπουργό κάτι που αναμένεται να πράξει και ο γιός του.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες για διαφθορά εντός της Αστυνομίας και με αφορμή τις συνομιλίες που έχουν έλθει στη δημοσιότητα και τις οποίες ο κ. Θεοδωρικάκος έχει παραπέμψει στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και στη Δικαιοσύνη, είπε: «Σας υπόσχομαι κάτι. Με εγγύηση την πορεία της ζωής μου και την πίστη μου σε αυτά που υπηρετώ, δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Η κάθαρση θα πάει μέχρι το τέλος. Η διαφάνεια θα επικρατήσει, για να μπορούν οι πολίτες να νιώθουν εμπιστοσύνη για το σύνολο της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ο Υπουργός επισήμανε ότι η κάθαρση στην ΕΛ.ΑΣ. συνδέεται και με τις πρόσφατες κρίσεις. «Σπάσαμε αυγά έχοντας την στήριξη του πρωθυπουργού», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι εμπιστεύεται το σύνολο των εντίμων αστυνομικών αλλά υπάρχουν και κάποιοι λίγοι επίορκοι, που έχουν παραβεί το νόμο. «Οι επίορκοι θα πάνε εκεί που πρέπει και τίποτα δεν θα μας κάμψει στην υπόθεση αυτή», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *