Βουτηγμένος μέσα στη βρωμιά ο εκπρόσωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων Τζο Μπάιντεν! “Ντου” του FBI στο εξοχικό του για κρυμμένα απόρρητα έγγραφα!

Πράκτορες του FBI έκαναν έφοδο στο εξοχικό του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στο Ρέχομποθ Μπιτς του Ντέλαγουερ την Τετάρτη για να διεξαγάγουν έρευνα για πρόσθετα απόρρητα έγγραφα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του προέδρου Μπομπ Μπάουερ.

«Σήμερα, με την πλήρη υποστήριξη και συνεργασία του Προέδρου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης διενεργεί μια προγραμματισμένη έρευνα στο σπίτι του στο Ρέχομποθ Μπιτς του Ντέλαγουερ. Σύμφωνα με τις τυπικές διαδικασίες, προς όφελος της επιχειρησιακής ασφάλειας και ακεραιότητας, επεδίωξε να συνεισφέρει στο εργο μας χωρίς προηγούμενη δημόσια ειδοποίηση και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε», ανέφερε ο Μπάουερ σε δήλωση του.

«Η έρευνα σήμερα είναι ένα περαιτέρω βήμα σε μια ενδελεχή και έγκαιρη διαδικασία του Υπουργείου Δικαιοσύνης που θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε για να διευκολύνουμε πλήρως το θέμα. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες στο τέλος της σημερινής έρευνας», πρόσθεσε.

Πηγές επιβεβαίωσαν στο Fox News ότι πράκτορες του FBI βρίσκονται στο κτίριο και τις εγκαταστάσεις του οικοπέδου και θα βρίσκονται εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Δεν υπάρχει επίσης κάποιο επιπλέον ένταλμα έρευνας.

Η έρευνα διεξήχθη την πρώτη μέρα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Χουρ στη δουλειά του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο Γενικός Εισαγγελέας Μέρικ Γκάρλαντ διόρισε τον Χουρ ως ειδικό εισαγγελέα για να ερευνήσει τα έγγραφα του Μπάιντεν στις 12 Ιανουαρίου. Ο Χουρ ενημερώθηκε για την έρευνα τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά σήμερα είναι και επίσημα η πρώτη του ημέρα στο γραφείο στο Υπουργείο Δικαισύνης υπό την ιδιότητά του ως ειδικού συμβούλου.

Το FBI και ο ειδικός εισαγγελέας Χουρ δεν έκαναν κάποιο σχόλιο για την ώρα.Οι εισαγγελείς του υπουργείου Δικαιοσύνης φέρεται να στάθμισαν μια έρευνα στο σπίτι του Μπάιντεν στο Ρεχόμποθ Μπιτς τον περασμένο μήνα, αφού πολλά σετ απόρρητων εγγράφων βρέθηκαν στην κατοικία του στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ.

Πράκτορες του FBI ερεύνησαν το σπίτι του στο Γουίλμινγκτον, καθώς και τα παλιά γραφεία του Μπάιντεν στο Κέντρο Πεν Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον, όπου ανακαλύφθηκαν μια χούφτα άλλα έγγραφα με διαβαθμισμένες και απόρρητες σημάνσεις. Η ομάδα Μπάιντεν έχει συναινέσει σε κάθε έρευνα και συνεργάζεται με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για να βρει και να παραδώσει όλα τα απόρρητα έγγραφα που είχε στην κατοχή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ που χρονολογούνται από την εποχή του ως αντιπροέδρου, αν και κάποια χρονολογούνται από την εποχή που ήταν γερουσιαστής.

Μέχρι στιγμής, 25 έως 30 έγγραφα με διαβαθμισμένες σημάνσεις έχουν ανακτηθεί από την κατοχή του Μπάιντεν και έχουν παραδοθεί στα Εθνικά Αρχεία και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης .

Ο Μπάιντεν, όπως και ο προκάτοχός του Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκονται υπό έρευνα ειδικού εισαγγελέα για τη διατήρηση απόρρητων αρχείων.

Ο Λευκός Οίκος έχει επανειλημμένα αρνηθεί να σχολιάσει το περιεχόμενο των απόρρητων αρχείων, καθώς και τα επίπεδα της ταξινόμησης, λέγοντας αντ’ αυτού ότι τα αρχεία «έχουν παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές και θα αποτελέσουν μέρος της εν εξελίξει έρευνας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *