Αποχαιρέτα την Ελλάδα που χάνεις! Η κατάντια μιας χώρας με την ευθύνη όλων μας: Η Σακελλαροπούλου μοιράζει σύριγγες σε τοξικομανείς στους δρόμους!

Είναι η καταλληλότερη για να ενσαρκώσει την κατάντια της πατρίδας μας
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετείχε στη δράση της ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ, στο κέντρο της Αθήνας διανέμοντας σε άτομα που κάνουν χρήση ουσιών kit «ασφαλέστερης χρήσης». Κοινώς, σύριγγες.

Απολύτως λογικό.

Η πρόεδρος Σακελλαροπούλου, είναι η καταλληλότερη για την Ελλάδα του σήμερα. Είναι το συμπλήρωμα της τραγικής εικόνας της πατρίδας μας που έχει καταντήσει συνώνυμο της διαφθοράς, της διαπλοκής, της Κολομβίας του Εσκομπάρ.

Διότι η κυρία Σακελλαροπούλου θεωρεί απολύτως λογικό να βγαίνει και να μοιράζει σύριγγες σε τοξικομανείς, την ώρα που ο εφοπλιστής του ελληνόκτητου πλοίου Blume με 4,5 τόνους ναρκωτικά παραμένει άφαντος, ενώ οι διωκτικές αρχές και η δικαιοσύνη δεν ασχολούνται καν να τον εντοπίσουν. Καλά που έκανε και την περιβόητη συνάντηση για τα προβλήματα της απονομής δικαιοσύνης η κυρία πρόεδρος, στο προεδρικό μέγαρο.

Δικαιώνονται επίσης οι ισπανικές διωκτικές αρχές που δεν ενημέρωσαν τις αντίστοιχες ελληνικές για το ρεσάλτο. Οι Ισπανοί ήταν βέβαιοι πως εάν ενημέρωναν τους Έλληνες ομολόγους τους, η κόκα θα βρισκόταν στον πάτο του Ατλαντικού και όχι στις αποθήκες της δίωξης ναρκωτικών της Ισπανίας.

Από την άλλη, μπορεί Ισπανοί να μην ενημέρωσαν τους Έλληνες, για «ανθρωπιστικούς λόγους». Σίγουρα γνωρίζουν τι έπαθαν τα παλικάρια του Ελληνικού λιμενικού που είχαν εξαρθρώσει το προηγούμενο ναρκοπλοίο στην Ελλάδα…

Η κ. Σακελλαροπούλου λοιπόν για άλλη μία φορά αποδεικνύεται η καταλληλότερη για να ενσαρκώσει την κατάντια ενός έθνους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *