Ούτε τους νεκρούς δεν σέβονται οι Μογγόλοι! Παρενοχλούσαν πολεμικά αεροσκάφη που έψαχναν για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους

Απίστευτο θράσος και πρόκληση από τους Τούρκους σήμερα το απόγευμα. Δεν φτάνει που οι σωστικές δυνάμεις αναζητούσαν τους δύο Έλληνες πιλότους που κατέπεσαν ανοικτά του Κατακόλου με το F-4 Phantom, έπρεπε συγχρόνως να αναχαιτίσουν και Τούρκους “εισβολείς”.

Οι άθλιοι υπάνθρωποι δεν δίστασαν να προβούν σε παραβιάσεις ακόμα και τη στιγμή που προσπαθούμε να μαζέψουμε τους νεκρούς μας κάτι που είναι σεβαστό ακόμα και εν καιρώ πολέμου. Μέσα στη λύσσα τους για να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο με υπαιτιότητα ελληνική, πόνταραν στην αναστάτωση που υπάρχει στην Πολεμική Αεροπορία ώστε να κάνουν νέο σαματά.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, οι τύποι την ώρα της έρευνας και διάσωσης, έκαναν υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες αλλά οι εξαιρετικοί Ίκαροί μας με ψυχραιμία και επαγγλεματισμό τους έπνιξαν την αγωνία και τη θλίψη για τους συναδέλφους τους και έκαναν τη δουλειά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *