Κονομάνε ο Γεραπετρίτης με την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη από τα αιολικά και την πληρώνουν άλλοι! Όρμησαν στον δασάρχη Πάτρας 10 άτομα για τις ανεμογεννήτριες

Στις 11:30  χθες το πρωί εισέβαλαν στο γραφείο του δασάρχη της Πάτρας, Σταύρου Βαρβατσούλη, 8-10 άτομα από τον Δήμο Ερυμανθου, μέλη της σχετικής επιτροπής, η οποία αντιτίθεται στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών στον Ερύμανθο.

Παρατηρήθηκε μεγάλη ένταση και από την πλευρά του, ο δασάρχης κατήγγειλε ότι εξυβρίσθηκε κι ότι του έριξαν σπρέι στα μάτια, ενώ βρισκόταν μέσα στο γραφείο του, στον 1ο όροφο.

Μάλιστα, μία υπάλληλος με εντολή του δασάρχη, κλείδωσε τους εισβολείς μέσα στο γραφείο και κάλεσε την αστυνομία!

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε, με αφορμή την άρνηση των «εισβολέων» να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες στον Ερύμανθο, θεωρώντας ότι η βούληση του Δασαρχείου δεν είναι η ενδεδειγμένη.

Οι διαμαρτυρόμενοι μπήκαν αιφνιδιαστικά στο γραφείο του δασάρχη, στον α’ όροφο, και σύμφωνα με υπαλλήλους άρχισαν να φωνάζουν, ενώ ένας εξ αυτών φέρεται να «σημάδεψε» με σπρέι τα μάτια του κ. Βαρβατσούλη.

Επί τόπου κατέφθασαν δύο περιπολικά και 5 από τους υπαίτιους του επεισοδίου οδηγήθηκαν στο Β’ Αστυνομικό τμήμα, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *