Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις όποιος προχωράει στον εμβολι@σμό λειτουργεί σαν αυτόχειρας

Σήμερα όποιος εμβολιά-ζεται μετά την σωρεία αποκαλύψεων για τα εμβό-λια απάτη… πρέπει να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση…

Όχι δεν επικρίνουμε σωρηδόν τα εμβ-όλια… αποδοκιμάζουμε όμως εταιρίες όπως η Pfizer η οποία στην προσπάθεια της να κερδίσει εις βάρος της παγκόσμιας κοινωνίας… πήρε άδεια έκτακτης ανάγκης παράγοντας ένα άχρηστο εμβ-όλιο ενώ για τα δισθενικά με πειράματα σε 8 ποντίκια… ενέκρινε… το νέο εμβ-όλιο…
Την ίδια στιγμή ενώ η Pfizer είχε υποχρέωση να παρουσιάσει μια μελέτη για τις μυοκαρδίτιδες παίρνει συνεχώς χρόνο… και παρατάσεις…
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια μια εταιρία η Pfizer εξαπάτησε τους πάντες, οι άνθρωποι αυτοί είναι εγκληματίες, παρήγαγαν ένα άχρηστο ως προς τον cov-id εμβ-όλιο… το οποίο προκάλεσε πλήθος παρενεργειών και στο τέλος… όταν οι αρχές ζητούν αποδείξεις… η Pfizer ζητάει παρατάσεις…Πλέον όποιος εμβολ-ιάζεται από εδώ και πέρα ας αναλάβει την ευθύνη…

Στο κόλπο και ο FDA των ΗΠΑ

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) μετέθεσε την ημερομηνία λήξης μιας βασικής μελέτης σχετικά με τη φλεγμονή της καρδιάς μετά τον εμβολια-σμό χωρίς να ειδοποιήσει το κοινό.
Η Pfizer έπρεπε να ολοκληρώσει μια μελέτη για την εμφάνιση υποκλινικής μυοκαρδίτιδας ή καρδιακής φλεγμονής, μετά τον εμβολι-ασμό για τον COV-ID-19.
Η ημερομηνία ολοκλήρωσης είχε καθοριστεί από τον FDA το 2021 στις 20 Ιουνίου 2022.
Η Pfizer έπρεπε να υποβάλει τα αποτελέσματα της μελέτης στον FDA έως το τέλος του 2022 ως μέρος μιας λίστας απαιτήσεων που επέβαλε η FDA ως προϋπόθεση για την έγκριση των εμβ-ολίων της Pfizer.

Αλλά μετά την παρέλευση της προθεσμίας, η FDA άλλαξε κρυφά την ημερομηνία.
Κάτω από μια λίστα απαιτήσεων μετά την κυκλοφορία για το εμ-βόλιο Pfizer-BioNTech, ο FDA λέει τώρα ότι η ίδια μελέτη θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2023.

Η Jessica Adams, πρώην υπεύθυνη ρυθμιστικής αναθεώρησης στο FDA, είπε ότι η διατύπωση ισοδυναμεί με παραπληροφόρηση.
«Εξ ορισμού, οι «αρχικές» ημερομηνίες δεν μπορούν να αλλάξουν», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας «διορθώστε αυτήν την «παραπληροφόρηση».
Ο Dr Vinay Prasad, ο οποίος επέκρινε τον FDA για τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είπε ότι το νέο χρονοδιάγραμμα «είναι τόσο επιμηκυμένο που θα είναι πλήρως αμφισβητήσιμο».

«Μια άλλη αποτυχία του FDA»….Η μελέτη είναι μία από τις 9 μελέτες που έπρεπε να ολοκληρώσει η Pfizer για να εξετάσει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τον εμβολ-ιασμό.
Η μελέτη έχει σχεδιαστεί για να «εκτιμήσει προοπτικά τη συχνότητα εμφάνισης υποκλινικής μυοκαρδίτιδας» μετά τη λήψη της τρίτης δόσης ή ενός αναμνηστικού, σε άτομα ηλικίας 16 έως 30 ετών.
Η Pfizer υπέβαλε ένα χρονοδιάγραμμα στην FDA δηλώνοντας ότι η εταιρεία θα υποβάλει ένα τελικό πρωτόκολλο έως τις 30 Νοεμβρίου 2021 και θα ολοκληρώσει τη μελέτη έως τις 30 Ιουνίου 2022, σύμφωνα με την επιστολή έγκρισης του FDA για το εμβό-λιο της εταιρείας.
Η τελική έκθεση έπρεπε να υποβληθεί στον FDA μέχρι το τέλος του 2022.Οι αξιωματούχοι του FDA εξέφρασαν ανησυχία για τη φλεγμονή της καρδιάς μετά τον εμβολιασμό όταν αξιολογούσαν τα εμβ-όλια της Pfizer.

Το δισθενές εμβ-όλιο Pfizer πυροδότησε ένα σήμα ασφάλειας για ενήλικες ηλικίας 18 έως 35 ετών, είπε ο Richard Forshee, στέλεχος του FDA, στη συμβουλευτική επιτροπή εμβο-λίων του οργανισμού στις 26 Ιανουαρίου 2023.
Οι ρυθμιστικές αρχές ενέκριναν το δισθενές εμβό-λιο της Pfizer και ένα από τη Moderna το φθινόπωρο του 2022, παρόλο που δεν υπήρχαν κλινικά δεδομένα για κανένα από αυτά τα εμβ-όλια.
Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες αυξήθηκαν με ανησυχητικό ρυθμό μετά το δισθενές εμβό-λιο της Pfizer τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με αναλύσεις δεδομένων από την πρωτοβουλία Biologics Effectiveness and Safety του FDA, η οποία προέρχεται από συστήματα όπως αυτό που διαχειρίζεται η CVS Health.

«Το μόνο ισχυρό σήμα που έχουμε εντοπίσει μέχρι στιγμής είναι για μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα μετά το δισθενές εμβ-όλιο Pfizer σε ενήλικες 18 έως 35 ετών».

Τα σήματα ασφαλείας υποδεικνύουν ότι ένα εμβό-λιο μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες, αλλά δεν αποδεικνύουν αιτιότητα. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι τόνισαν ότι τα δισθενή εμβ-όλια είναι παρόμοια με τα αρχικά εμβ-όλια και έχουν αναγνωρίσει μια αιτιολογική σχέση μεταξύ των αρχικών εμβολ-ίων αγγελιαφόρου RNA και της καρδιακής φλεγμονής.
Μια από τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αξιολογήθηκε ήταν το ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο πέρασε το όριο για ένα σήμα ασφαλείας μετά τα νέα δισθενή εμβόλ-ια της Pfizer στους ηλικιωμένους και μετά τη λήψη των αρχικών εμβο-λίων Pfizer και Moderna σε όλους τους ενήλικες.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το εγκεφαλικό επεισόδιο συνέβη σε πολλούς ανθρώπους που έλαβαν εμβ-όλιο κατά της γρίπης την ίδια ημέρα με το εμβόλ-ιο για τον COV-ID-19.

Μελετούν εάν υπάρχει σύνδεση.
Ο Dr Nicola Klein, ερευνητής της Kaiser Permanente που βοηθά το CDC να παρακολουθεί την ασφάλεια των εμβο-λίων, είπε ότι το σήμα για εγκεφαλικό δεν ήταν τόσο ισχυρό όσο αυτό για τη μυοκαρδίτιδα.
«Για παράδειγμα, η μυοκαρδίτιδα, έδωσε ένα εξαιρετικά ισχυρό σήμα που μπορείτε να δείτε χωρίς να χρησιμοποιήσετε στατιστικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *