Καταπέλτης οι εκθέσεις του ΟΗΕ για την προέλευση του Covi-d: Χρηματοδοτήθηκε από την Δύση και τον άφησαν επίτηδες να διαρρεύσει στην ανθρωπότητα!

Οι συντάκτες δύο εκθέσεων των Ηνωμένων Εθνών για την προέλευση της πανδημίας πιστεύουν ότι μια εργαστηριακή διαρροή ήταν η πιο πιθανή αιτία του Covi-d-19, κατηγορώντας κορυφαίους Βρετανούς και Αμερικανούς επιστήμονες ότι βοήθησαν σκόπιμα την Κίνα να καταστείλει τη συζήτηση για το θέμα.

Οι διακεκριμένοι καθηγητές επέκριναν τη «συγκάλυψη» σε ένα καταδικαστικό κοινό άρθρο για το The Mail on Sunday που ζητά «επαναξιολόγηση των πιθανών οδών που προκάλεσαν αυτήν την πανδημία».

Λένε ότι «ένα κουβάρι ύποπτης μυστικότητας, εξαπάτησης και σύγκρουσης συμφερόντων» κάλυπτε πειράματα υψηλού κινδύνου που πραγματοποιούνται στη Wuhan, την κινεζική πόλη όπου πρωτοεμφανίστηκε ο Cov-id, και υποστηρίζουν ότι η συσκότιση «επιβλήθηκε όχι μόνο από την Κίνα αλλά και από δυτικούς φορείς χρηματοδότησης και σημαντικών δυτικών επιστημόνων».

Η δραματική παρέμβαση προέρχεται από τους επιδημιολόγους Colin Butler (με έδρα το Εθνικό Κέντρο Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού στην Καμπέρα της Αυστραλίας- National Centre for Epidemiology and Population Health in Canberra, Australia) και τη Delia Grace Randolph (του Πανεπιστημίου του Greenwich του Λονδίνου).

Ο κίνδυνος μιας διαρροής (Ποια διαρροή; Εδώ είναι προφανής η εκτόξευση του ιού εναντίον της ανθρωπότητας και από όλα όσα ακολούθησαν) εργαστηρίου που οδηγεί στην πανδημία – η θεωρία της εργαστηριακής διαρροής – έχει υποτιμηθεί σημαντικά παρά τα αυξανόμενα στοιχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *