Συγκλονίζουν τα στοιχεία του FDA! Θανατηφόρο κοκτέιλ εμβο-λιασμός για Covi-d και γρίπη ταυτόχρονα! Δεκάδες εγκεφαλικά επεισόδια μετά την ιατρική πράξη

Στοιχεία που συνέλεξε ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κατά την σάρωση βάσεων δεδομένων για παρενέργειες των εμβ-ολίων, συνδέουν δεκάδες περιπτώσεις εγκεφαλικών επεισοδίων με την ταυτόχρονη λήψη, την ίδια μέρα του εμβο-λίου της Pfizer κατά του κορω-νοϊού και της γρίπης!

130 ισχαιμικά εγκεφαλικά επεισόδια, δεκάδες εκ των οποίων θανατηφόρα, καταγράφηκαν σε άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω μέσα σε 21 ημέρες μετά από την λήψη του δισθενούς αναμνηστικού εμβο-λίου της Pfizer, σύμφωνα με τη συμβουλευτική επιτροπή εμβολ-ίων και σχετικών βιολογικών προϊόντων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων.

Αυτό ήταν υψηλότερο από τα 92 κρούσματα που καταγράφηκαν στο διάστημα ελέγχου των 22 έως 42 ημερών μετά τον εμβο-λιασμό, κρούοντας καμπανάκι συναγερμού στις αρχές.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και η διοίκηση του (FDA) αποκάλυψαν το μήνυμα στις 13 Ιανουαρίου, αλλά δεν είχαν πει πόσα κρούσματα καταγράφηκαν από το σύστημα επιτήρησης της αμερικανικής κυβέρνησης για την ασφάλεια του εμβολ-ίου Datalink, το οποίο περιέχει αρχεία από 12,5 εκατομμύρια ανθρώπους σε 11 τοποθεσίες.

Μια προκαταρκτική ανασκόπηση των ιατρικών αρχείων σε ένα σημείο, όπου σημειώθηκαν 24 περιστατικά ισχαιμικού εγκεφαλικού τις τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολ-ιασμό Pfizer, αποκάλυψε ότι η πλειονότητα των ατόμων που υπέστησαν εγκεφαλικό είχαν εμβ-όλιο γρίπης που χορηγήθηκε την ίδια ημέρα με το εμβ-όλιο για τον COV-ID-19.

Κανένας από τους ασθενείς δεν είχε ιστορικό εγκεφαλικού επεισοδίου ή παροδικού ισχαιμικού επεισοδίου, το οποίο είναι παρόμοιο με ένα εγκεφαλικό και θα μπορούσε να είναι ένα εγκεφαλικό που δεν οφείλεται στα εμβ-όλια.

Συνολικά, 40 περιπτώσεις ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου μετά από εμβολι-ασμό τόσο για τον COVI-D-19 όσο και για τη γρίπη εντοπίστηκαν σε άτομα που υπέστησαν εγκεφαλικό έως τις 17 Δεκεμβρίου 2022.

Αυτές οι αναλύσεις μετά το σήμα ανέβασαν το σήμα ασφάλειας, το οποίο είναι σημάδι ότι το εμβό-λιο μπορεί να προκαλέσει μια πάθηση. Αναμένονταν μόνο 34,5 περιπτώσεις με βάση τα ιστορικά ποσοστά.

Υπήρχαν 60 περιπτώσεις μεταξύ ηλικιωμένων που έλαβαν δισθενές εμβ-όλιο για τον CO-VID-19 χωρίς να έχουν λάβει εμβ-όλιο κατά της γρίπης την ίδια ημέρα. Αυτός ο αριθμός δεν ήταν μέσα στην έκκληση του σήματος ανάγκης.

Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να συγκρίνουν τα κρούσματα που καταγράφηκαν μεταξύ των ατόμων που είχαν λάβει ενισχυτική δόση 1 έως 21 ημέρες μετά τον εμβο-λιασμό με τα άτομα που την είχαν λάβει 22 έως 42 ημέρες μετά τον εμβολ-ιασμό για την αρχική ανάλυση.Το σκεπτικό που δόθηκε ήταν ότι οι άνθρωποι που έλαβαν πρόσφατα ένα εμβ-όλιο «αναμενόταν να μοιάζουν περισσότερο με τους σημερινούς εμβολιασμ-ένους παρά με τα μη εμβολι-ασμένα άτομα».

Οι αξιωματούχοι αποκάλυψαν επίσης ότι απέκλεισαν τις περιπτώσεις ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου μετά τον εμβολι-ασμό, εάν ένα άτομο είχε προσωπικό ιστορικό ορισμένων παθήσεων, συμπεριλαμβανομένου παροδικού ισχαιμικού επεισοδίου ή κολπικής μαρμαρυγής, γνωστό και ως ακανόνιστο καρδιακό παλμό.

One thought on “Συγκλονίζουν τα στοιχεία του FDA! Θανατηφόρο κοκτέιλ εμβο-λιασμός για Covi-d και γρίπη ταυτόχρονα! Δεκάδες εγκεφαλικά επεισόδια μετά την ιατρική πράξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *