Πεθαίνει στον ύπνο της από ανακοπή καρδιάς η υπεύθυνη για την καμπάνια υπέρ του εμβολ-ιασμού σε περιοχή της Ισπανίας

Η δημοσιογράφος της περιοχής La Rioja της Ισπανίας και υπεύθυνη επικοινωνίας της τοπικής κυβέρνησης για την καμπάνια υπέρ του εμβολια-σμού COV-ID-19, Sandra Carmona, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 42 ετών από καρδιακή προσβολή ενώ κοιμόταν!

Η La Rioja, είναι μια από τις 17 αυτόνομες κοινότητες της Ισπανίας. Βρίσκεται στη βόρεια Ισπανία και πρωτεύουσά της είναι το Logrono. Υπολογίζεται ότι έχει 317.053 κατοίκους. Η περιοχή είναι διάσημη για τα κρασιά της.

Ο ξαφνικός θάνατος, τα ξημερώματα αυτής της Πέμπτης στο σπίτι της ενώ κοιμόταν από καρδιακή προσβολή, της δημοσιογράφου Sandra Carmona Requena προκάλεσε θρήνο ανάμεσα στους συναδέλφους της  και όλες τις ομάδες υγείας στην κοινότητα καθώς η Sandra ήταν διευθυντής επικοινωνίας για το Υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης της La Rioja και υπεύθυνη επικοινωνίας για την καμπάνια του εμβολ-ιασμού. Η καμπάνια πήγε τόσο καλά ώστε η Sandra να λάβει και σχετική διάκριση.

Η δημοσιογράφος, ήταν πολύ γνωστή στην περιοχή επειδή υπήρξε παρουσιαστής ειδήσεων στο TVR, περιστασιακός συντάκτης της εφημερίδας La Rioja και παλαιότερα οικοδεσπότης του προγράμματος Punto Radio στο σταθμό της Calahorra. Έγινε μέλος της ομάδας επικοινωνίας της κυβέρνησης της La Rioja στη μέση της πανδημίας. Είχε σπουδάσει δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο της Χώρας των Βάσκων-Universidad del País Vasco (UPV).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *