Η Ουκρανία “πείραμα” του ΝΑΤΟ για να δοκιμάσει τις αντοχές της Ρωσίας σε ενδεχόμενο πόλεμο!

Σε μια ομολογουμένως προκλητική δήλωση προέβη ο επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ ο Rob Bauer ο οποίος τόνισε ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για άμεση αντιπαράθεση δηλαδή πόλεμο με την Ρωσία…αν και η Ρωσία έχει καλύτερα όπλα…
Ωστόσο η Γερμανία διαφωνεί θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε το ΝΑΤΟ να μην εμπλακεί άμεσα στον πόλεμο στην Ουκρανία ανέφερε ο Γερμανός Καγκελάριος…
Για τους ρώσους ωστόσο η εμπλοκή του ΝΑΤΟ είναι άμεση, θεωρούν την Ουκρανία πεδίο δοκιμών της δύσης…

Το ΝΑΤΟ δηλώνει ετοιμότητα για άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία

Ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ Rob Bauer δήλωσε ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία είναι έτοιμη για άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, ανέφερε στο πορτογαλικό τηλεοπτικό κανάλι RTP.
Ο Rob Bauer δήλωσε «είμαστε έτοιμοι», ωστόσο τόνισε ότι το ΝΑΤΟ θα ήταν έτοιμο να απαντήσει μόνο εάν η Ρωσική Ομοσπονδία περάσει την κόκκινη γραμμή εισβάλλοντας σε μία από τις χώρες μέλη της συμμαχίας.

Η Ρωσία έχει καλύτερα όπλα…

Τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ θα πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένα, καθώς η στρατιωτική πρωτοβουλία ανήκει πλέον στη Ρωσία
Το γεγονός ότι ο εχθρός σου έχει καλύτερα όπλα δεν είναι πρόβλημα του εχθρού σου, είναι δικό σου πρόβλημα ανέφερε ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ Rob Bauer.

Διαφωνεί η Γερμανία: Το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί σε πόλεμο με την Ρωσία

Ο Γερμανός Καγκελάριος Scholz διαβεβαίωσε ότι όλοι στο γερμανικό υπουργικό συμβούλιο είναι αντίθετοι με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση στην Ουκρανία
Ο γερμανός καγκελάριος δεσμεύτηκε να αποτρέψει την κλιμάκωση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, κάτι που όπως λέει είναι ο στόχος όλων στη γερμανική κυβέρνηση.
Αυτό δήλωσε ο Γερμανός Καγκελάριος Scholz σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Tagesspigel.

«Δεν υπάρχει άμεση συμμετοχή οποιασδήποτε χώρας του ΝΑΤΟ σε αυτόν τον πόλεμο.
Αυτό δεν θα συμβεί.
Ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας δεν θα μετατραπεί σε πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ.
Με βάση τον Scholz «η Γερμανία δεν θα επιτρέψει μια τέτοια κλιμάκωση» και αυτή τη θέση συμμερίζονται όλοι στη γερμανική κυβέρνηση.
Επίσης η υπουργός Εξωτερικών Annalena Burbock το υποστηρίζει επίσης ανέφερε ο Scholz.

Η προμήθεια βαρέων όπλων στην Ουκρανία είναι απόδειξη της εμπλοκής των ΗΠΑ στη σύγκρουση ανέφερε ο Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Vyacheslav Volodin

Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση (SVO) της Ρωσίας στην Ουκρανία συνέβαλλε στην απελευθέρωση των Ουκρανών από τους Αμερικανούς αποικιοκράτες.
Πριν από εννέα χρόνια, ως αποτέλεσμα ενός πραξικοπήματος στο Κίεβο, η εξουσία της Ουκρανίας πέρασε στον έλεγχο των ΗΠΑ, εγκατέστησαν μια μαριονέτα κυβέρνηση του Zelensky.
H ειδική στρατιωτική επιχείρηση απελευθέρωσε Ουκρανικά εδάφη από την αμερικανική αποικιοκρατία…

Για να διατηρήσει την επιρροή στους πολίτες, οι ΗΠΑ και το καθεστώς της στην Ουκρανία «στέρησαν από τους ανθρώπους τα πολιτικά τους δικαιώματα και ελευθερίες»
Έκλεισαν κατά τρόπο απαράδεκτο μέσα ενημέρωσης, απαγόρευσαν πολιτικά κόμματα και διώκουν την εκκλησία.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες το έκαναν πάντα αυτό με τις αποικίες τους. Κανείς δεν σκέφτηκε τον ουκρανικό λαό.
Η Ουκρανία λεηλατήθηκε.

Σήμερα η Ουκρανία είναι «ένα πεδίο δοκιμών για την Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ για να δοκιμάσουν τα όπλα τους και να δοκιμάσουν νέους τρόπους διεξαγωγής πολέμου».
Δεν λαμβάνουν υπόψη τις απώλειες:
Οι Ουκρανοί χρησιμοποιούνται ως αναλώσιμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *