Ακόμη μία αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ: Τομεάρχης του κόμματος δηλώνει παραίτηση αφήνοντας αιχμές για τον Ανδρουλάκη

Μία ακόμα αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ καταγράφεται σήμερα, Σάββατο (28/1), καθώς ο μέχρι πρότινος συντονιστής τομέων Πολιτικής του Κινήματος, Απόστολος Σπυρόπουλος, ανακοίνωσε την παραίτησή του, αφήνοντας σοβαρές αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Δυστυχώς το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ τον τελευταίο χρόνο δεν συνάδει πλέον ούτε με τους στόχους της ηγεσίας της αείμνηστης Προέδρου μας, ούτε με τα ιδεώδη με τα οποία με έχει γαλουχήσει ο πατέρας μου Ροβέρτος Σπυρόπουλος δηλαδή την ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα, χωρίς εκπτώσεις στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε», τονίζει σε ανάρτησή του ο γιος του ιστορικού στελέχους του κόμματος Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Ο κ. Σπυρόπουλος εκφράζει την απογοήτευσή του, καθώς, όπως αναφέρει, «διαπιστώνω ότι τον τελευταίο χρόνο το κίνημα έχει χάσει τον πολιτικό προσανατολισμό του. Διοικείται από μια ολιγομελή ομάδα που αδιαφορεί για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και μόνο στόχο έχει τη διατήρηση της οποίας εσωκομματικής κυριαρχίας».

«Η σημερινή ηγεσία δεν θέλει η δεν μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες του συγχρόνου κόσμου και να κοιτάξει το μέλλον. Πολιτεύεται με ψευδαισθήσεις και αρκείται δυστυχώς στο λίγο, στο μικρό, στο ξεπερασμένο», υπογραμμίζει στη συνέχεια, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα συμμετάσχω άλλο σε αυτή τη διολίσθηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *