Χαμός στο απόκομμα της Νέας Δημοκρατίας! Ο βουλευτής Κώστας Τζαβάρας μιλάει για καταπάτηση της Δημοκρατίας στο θέμα των υποκλοπών

Μπορεί ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας να ψήφισε κατά της πρότασης δυσπιστίας, η επίθεση όμως που εξαπολύει με συνέντευξη του, είναι από μόνη της «πρόταση δυσπιστίας» κατά του ηγετικού πυρήνα της κυβέρνησης.

Ο Κώστας Τζαβάρας άλλωστε, στα 16 χρόνια της συμμέτοχης του στην Κ.Ο. της ΝΔ, έχει τιμήσει την ΝΔ πολύ περισσότερο από όσο έχει τιμηθεί από αυτήν. Ήταν λοιπόν αδύνατο για έναν τέτοιο πολιτικό να γκρεμίσει μία «κυβέρνηση Ν.Δ.», καθώς η πρόταση δυσπιστίας του Αλέξη Τσίπρα αφορούσε συνολικά την κυβέρνηση.

Αυτά όμως που αναφέρει τόσο για το σκάνδαλο των υποκλοπών όσο και για τον πρόεδρο της Χρήστο Ράμμο, οπωσδήποτε θα απασχολήσουν τον δημόσιο βίο αλλά και την δικαιοσύνη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Κώστας Τζαβάρας υψώνει ασπίδα προστασίας στον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, υπερασπιζόμενος τη στάση, το έργο και το ήθος του. Ενώ ο όρος «ανθρωποφαγία» που χρησιμοποιεί, στρέφεται ευθέως κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ξεκάθαρη είναι η τοποθέτηση Τζαβάρα και για τον ρόλο της εισαγγελέως της ΕΥΠ κ. Βλάχου: Η δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσει εάν η εισαγγελέας ανήκει στο «ρυπαρό δίκτυο»!

Ο Κώστας Τζαβάρας μάλιστα απάντησε και τα όσα είπε γι αυτόν ο Μάκης Βορίδης κάνοντας λόγο για ανήθικη συμπεριφορά, υπενθυμίζοντας μάλιστα το «μαύρο» παρελθόν του υπουργού εσωτερικών τον οποίο αποκαλεί «κομματικό ραβδούχο».

One thought on “Χαμός στο απόκομμα της Νέας Δημοκρατίας! Ο βουλευτής Κώστας Τζαβάρας μιλάει για καταπάτηση της Δημοκρατίας στο θέμα των υποκλοπών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *