Το παραμύθι τελείωσε και ο Καπραβέλος συνεχίζει: Έχουμε 600 νεκρούς τον μήνα από Covi-d! Από τα εμβ-όλια δεν μας λες πόσοι πεθαίνουν

O διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, μίλησε για τις εξελίξεις με τον κορω-νοϊό ενώ τονίζει πως έχουμε 600 νεκρούς το μήνα.

Ειδικότερα, ο Νίκος Καπραβέλος τόνισε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα με τον κορων-οϊό, καθώς οι θάνατοι από τον cov-id-19 είναι πολλοί και η διασπορά είναι μεγάλη.

Ο κ. Καπραβέλος τόνισε σχετικά με την τελευταία έκθεση του ΕΟΔΥ: «Η είδηση ότι 168 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνο-ϊό δεν συγκινεί κανέναν πλέον, ούτε τον πολίτη, ούτε την πολιτεία.

Δεν συμμορφώνεται σχεδόν κανένας απέναντι σε ιατρικές οδηγίες, τη στιγμή που έχουμε μεγάλη διασπορά όλων των ιώσεων. Στην εφημερία μας χθες, είχαμε πολλά περιστατικά ευτυχώς με ήπια συμπτωματολογία. Ο αριθμός είναι ανεπίτρεπτα υψηλός. Είναι 600 νεκροί το μήνα. Ειλικρινά είναι ένας δυσβάσταχτος αριθμός. Είπαμε ότι θα έχουμε έξαρση των ιώσεων, όμως οι τραγικές επιπτώσεις είναι από τον κορων-οϊό».

One thought on “Το παραμύθι τελείωσε και ο Καπραβέλος συνεχίζει: Έχουμε 600 νεκρούς τον μήνα από Covi-d! Από τα εμβ-όλια δεν μας λες πόσοι πεθαίνουν

  1. ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ: Έλεγχος τών ανθρώπων με εγκεφαλικά εμφυτεύματα το 2027

    Η ανακοίνωση έγινε στη σύνοδο κορυφής τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ( WEF ), το 2017 στο Νταβός τής Ελβετίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *