Παραδέχεται ξανά η Μίνα Γκάγκα ότι οι μάσκες εκαναν ζημια στην ανάπτυξη των παιδιών! Όταν τα φώναζαν κάποιοι αυτά ήταν “ψεκασμένοι” (βίντεο)

Σήμερα η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, που μαζί με Πλεύρη και Μητσοτάκη έδιωξαν από το ΕΣΥ χιλιάδες ανεμβο-λίαστους υγειονομικούς και υποχρέωσαν εκατομμύρια Ελλήνων να φοράνε μάσκες και να κάνουν εμβολι-ασμούς με πειραματικά σκευάσματα ομολόγησε ότι οι μάσκες έκαναν κακό στην φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών!

«Όταν βάζεις μάσκα συνέχεια σε ένα παιδάκι, τότε δεν είναι φυσιολογική η ανάπτυξη (σ.σ. του ανοσοποιητικού του)».

«Έκανε τα παδιά πολύ πιο ευάλωτα στις λοιμώξεις (άρα ξέρει ότι διέλυσαν και το ανοσοποιητικό τους σύστημα)»

Μετά από αυτήν την παραδοχή πως πρέπει να νιώσουν εκατομμύρια Ελλήνων που έθεσαν τα παιδιά σε αυτό το μαρτύριο και έχουν προκαλέσει ίσως μη αναστρέψιμες ζημιές στην υγεία τους;

One thought on “Παραδέχεται ξανά η Μίνα Γκάγκα ότι οι μάσκες εκαναν ζημια στην ανάπτυξη των παιδιών! Όταν τα φώναζαν κάποιοι αυτά ήταν “ψεκασμένοι” (βίντεο)

 1. ΒΡΕ ΛΕΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ???????????????

  Ο Rubio(Μάρκο Ρούμπιο -Γερουσιαστής των ΗΠΑ) στέλνει επιστολή στον Διευθύνοντα
  Σύμβουλο της Pfizer (Albert Bourla)
  σχετικά με την υποτιθέμενη έρευνα κέρδους λειτουργίας

  Ιανουαρίου 26 2023

  Μια ερευνητική έκθεση υποδηλώνει ότι η Pfizer μπορεί να διεξάγει έρευνα κέρδους λειτουργίας, την οποία ονομάζει έρευνα «κατευθυνόμενης εξέλιξης» για τη μετάλλαξη του ιού SARS-CoV-2 για τη δημιουργία πρόσθετων, πιο ισχυρών παραλλαγών και εμβολίων για την καταπολέμηση μελλοντικών παραλλαγών. Αυτός ο τύπος έρευνας, παρόμοιος με την έρευνα κέρδους λειτουργίας, είναι εδώ και καιρό αμφιλεγόμενος και υποπτεύεται ότι είναι η αιτία της πανδημίας COVID-19.
  Ο Αμερικανός γερουσιαστής Marco Rubio (R-FL) έστειλε επιστολή στον Albert Bourla, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο που δείχνει τον διευθυντή έρευνας και ανάπτυξης της Pfizer να συζητά επιπόλαια τη χειραγώγηση της εταιρείας του ιού SARS-Cov-2 για εταιρικό κέρδος.

  «Είτε πρόκειται για κέρδος έρευνας λειτουργιών είτε για επιλεγμένες μεταλλάξεις δομής μέσω κατευθυνόμενης εξέλιξης, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Walker, κάθε προσπάθεια να γίνει ένας ιός πιο μεταδοτικός και πιο θανατηφόρος είναι απρόσεκτη και επικίνδυνη. Περαιτέρω, ο κ. Walker δήλωσε ότι η Pfizer είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε αυτήν την επικίνδυνη έρευνα, επειδή ο COVID και οι παραλλαγές του είναι «αγελάδα μετρητών» για την εταιρεία και οι ρυθμιστικές αρχές θα κάνουν τις προσπάθειές τους με ευκολία επειδή ένα σημαντικό ποσοστό κυβερνητικών αξιωματούχων στοχεύει να εργαστεί για την Pfizer και άλλες βιοφαρμακευτικές εταιρείες και δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο τις μελλοντικές προοπτικές εργασίας τους». — Γερουσιαστής Ρούμπιο

  https://www.rubio.senate.gov/public/index.cfm/2023/1/rubio-sends-letter-to-pfizer-ceo-on-alleged-gain-of-function-research
  =============
  METAΦΡΑΣΜΕΝΗ Η Επιστολή ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

  https://translatewebpages.org/result/23ca8e5b-4c2c-4208-9465-5fc27f85f1e9?autotranslate

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *