Να πάρουν θέση οι χαραμοφάηδες βουλευτές του Νομού Καρδίτσας για τα αγροτικά προβλήματα περιμένει ο Τζέλλας – Αφού αυτοί τα υπέγραψαν όλα τι θέση να πάρουν ρε Τζέλλα

Ανοιχτό κάλεσμα στους Βουλευτές του Νομού Καρδίτσας να πάρουν ξεκάθαρη θέση στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κώστας Τζέλλας μιλώντας στον Γιάννη Κολλάτο στην εκπομπή «Θεσσαλών Γη» της Θεσσαλίας Τηλεόρασης.

Όπως είπε, η τοπική οικονομία και συνολικότερα ο Νομός Καρδίτσας χάνει πολύτιμη ρευστότητα από τις σημερινές τιμές στο βαμβάκι, απώλεια η οποία έρχεται να προστεθεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ που υπολογίζεται ότι θα χάνει η περιοχή κάθε χρόνο με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ.

«Οι βουλευτές της περιοχής να πάρουν θέση απέναντι στους ψηφοφ ρους, απέναντι στους αγρότες ψηφοφόρους τους. Τους καλούμε ανοιχτά» είπε μεταξύ άλλων. Ο κ. Τζέλλας ξεκαθάρισε ότι οι αγρότες δεν θέλουν να βγουν στο δρόμο, θέλουν να μείνουν με τα τρακτέρ στις πλατείες ή ακόμη καλύτερα να γυρίσουν στο σπίτι τους.

Αυτό βεβαίως προϋποθέτει ότι η κυβέρνηση θα δώσει λύσεις στα προβλήματα και πλέον έχει την ευθύνη για το αν η στάση της θα οδηγήσει σε πανελλαδική κλιμάκωση του αγώνα και σε έξοδο των τρακτέρ στο δρόμο.

Να σημειώσουμε ότι χθες κλιμάκιο της ΕΟΑΣΚ και αγροτών που έχουν βγει με τα τρακτέρ στις πλατείες, πραγματοποιούν περιοδεία στα χωριά του Νομού με σκοπό την ενημέρωση των αγροτών (φωτό από τη Μεταμόρφωση και τους Μαυραχάδες).
Κ.Π.

Απάντηση