Μόνο έτσι πλέον μπορούν να κυκλοφορήσουν τα τομάρια της Νέας Δημοκρατίας – Έστειλαν ολόκληρο στρατό για να μπορέσει να επισκεφτεί η Μίνα Γκάγκα το νοσοκομείο Ηρακλείου – Απίστευτες καταγγελίες

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για την παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ στο ΠΑΓΝΗ, ενώ τηλεφωνική παρέμβαση στον Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποίησε και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης.

Μία κλούβα με ΜΑΤ και αρκετούς αστυνομικούς έστειλε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ενόψει της επίσκεψης της της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνα.

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την παρουσία κλούβας και δυνάμεων των ΜΑΤ μέσα στο ΠΑΓΝΗ, ενώ τηλεφωνική παρέμβαση στον Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης.

Τηλεφωνική παρέμβαση πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, προκειμένου να καταγγείλει την προκλητική παρουσία μίας κλούβας ΜΑΤ μέσα στο ΠΑΓΝΗ την ίδια στιγμή που το σωματείο εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ πραγματοποιούσε κινητοποίηση ενάντια στην πολιτική της υποχρηματοδότησης, υποστελέχωσης και εμπορευματοποίησης της υγείας.

Μετά την καταγγελία του σωματείου και την τηλεφωνική παρέμβαση οι αστυνομικές δυνάμεις απομακρύνθηκαν από το νοσοκομείο.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων του Νομού Ηρακλείου κατήγγειλε κι αυτό από την πλευρά του την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο ΠΑΓΝΗ.

«Η Κυβέρνηση, σε μία ακόμη επίδειξη αυταρχισμού, ενόψει της επίσκεψης της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο ΠΑΓΝΗ και της προγραμματισμένης κινητοποίησης του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου προκειμένου να καταγγελθεί η πολιτική υποχρηματοδότησης – υποστελέχωσης και εμπορευματοποίησης της Υγείας, προκλητικά έχει στείλει ΜΑΤ και έχει γεμίσει το χώρο του νοσοκομείου με αστυνομικούς.

Στα δίκαια αιτήματα εργαζομένων, υγειονομικών για προστασία της ζωής και της υγείας του λαού και των παιδιών του, για ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων με προσλήψεις προσωπικού και χρηματοδότηση, η Κυβέρνηση απαντά με αυταρχισμό και τρομοκρατία και προσπαθούν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου.

Οι εργαζόμενοι όμως δεν καταλαβαίνουν από τέτοιες τακτικές».

Απάντηση