Επί 2 χρόνια παρακολουθούσε η ΕΥΠ τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και επί 8 μήνες τον τότε υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα αναλυτικά στοιχεία που παρέδωσε η ΑΔΑΕ στον Αλέξη Τσίπρα μετά από σχετικό αίτημά του, το τηλέφωνο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού ΓΕΣ Χαράλαμπου Λαλούση παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ με διατάξεις που υπέγραφε η εισαγγελέας Βασιλική Βλάχου από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Μάιο του 2022. Ενώ άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του κ. Χατζηδάκη είχε σημειωθεί με υπογραφή της κ. Βλάχου από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2021.

Με τα νέα αυτά αποδεικτικά στοιχεία προσέρχεται στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, όπου μέσα από την εξέλιξη της συζήτησης που θα προκύψει, θα απαντήσει έναν θα προχωρήσει ή όχι σε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Βλέποντας την ανησυχία των βαρόνων της ΝΔ -στο ενδεχόμενο πρότασης δυσπιστίας- να μην εκτεθούν με την ψήφο τους στηρίζοντας την επιλογή Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι έχει αποφασίσει σε αυτήν την ιστορική στιγμή, ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να καταγράφουν οι απόψεις τους, όχι προφορικώς, αλλά γραπτώς.

Δηλαδή κλίνει προς την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας.

Προηγούμενο άρθροΝα πάρουν θέση οι χαραμοφάηδες βουλευτές του Νομού Καρδίτσας για τα αγροτικά προβλήματα περιμένει ο Τζέλλας – Αφού αυτοί τα υπέγραψαν όλα τι θέση να πάρουν ρε Τζέλλα
Επόμενο άρθροΝέα τάξη πραγμάτων: Έρχονται τα έντομα στο τραπέζι μας – Θα υπάρχουν σε όλα τα τρόφιμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ