Γιορτάζουν κιόλας οι ανθέλληνες τα γενέθλια της ΜΚΟ που έχει κάνει τη χώρα Μπαγκλαντές! Όλη η γαλάζια συμμορία μαζεμένη για να ευχηθεί να μη μείνει κανένας Έλληνας

Tην Δευτέρα, η οργάνωση «Solidarity NOW» που θεωρείται από πολλούς ως η αγαπημένη ΜΚΟ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, έκανε στο Μέγαρο Μουσικής την γιορτή για τα 10 χρόνια λειτουργίας της.

Στο πρώτο πάνελ με τίτλο “Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του σήμερα” τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του SolidarityNow κ.κ. Νίκος Αλιβιζάτος– Νομικός, Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών, Νικηφόρος Διαμαντούρος-Ακαδημαϊκός και πρώτος Συνήγορος του Πολίτη στην Ελλάδα, Αρίστος Δοξιάδης-Οικονομολόγος και Venture Capital Investor, Χρήστος Ροζάκης-Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Την εκδήλωση για το ταξίδι του SolidarityNow σε αυτή τη δεκαετία, συντόνισε η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη.

Στο δεύτερο πάνελ με τίτλο “Η Κοινωνία των Πολιτών και ο ρόλος της στην αντιμετώπιση των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας”, οι κ.κ. Σοφία Βούλτεψη– Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δόμνα Μιχαηλίδου-Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων και Γιάννης Μπουτάρης, Μέλος ΔΣ SolidarityNow, πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιους η δράση των ΜΚΟ όχι μόνον δεν περιορίζεται αλλά αντιθέτως επεκτείνεται. Οι ανθέλληνες της ΝΔ πλέον δεν κρύβονται! Ο εποικισμός καλά κρατεί.

Απάντηση