Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων έχουν προκαλέσει πανικό και αμηχανία στο Μέγαρο Μαξίμου το οποίο εξαπολύει αήθη επίθεση κατά του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου επειδή κάνει το καθήκον του και ερευνά το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μετά από την κίνηση του κ. Ράμμου να ασκήσει το δικαίωμα που του δίνει ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμος της κυβέρνησης και να στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, και στους στους αρχηγούς των κομμάτων, στην οποία παραθέτει τα ευρήματα από τους ελέγχους της ΑΔΑΕ, μετά το αίτημα που είχε καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, υποστηρίζοντας ότι έχει… περίεργη προνομιακή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ! Φυσικά, ο ίδιος επαναλαμβάνει για μια ακόμα φορά ότι ο πρωθυπουργός, ο οποίος είχε υπό την εποπτεία του ΕΥΠ, δεν είδε και δεν γνωρίζει τίποτα….

Προηγούμενο άρθροΠοινικοποιούν ακόμα και την προσευχή στις εκκλησίες οι γαλάζιοι αντίχριστοι που έχουν σαν Θεό το χρήμα: Διώκουν την εισαγγελέα Τουλουπάκη γιατί πήγε να προσευχηθεί στην Τήνο!
Επόμενο άρθροΗ PEGA καλεί ΑΔΑΕ και Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τις υποκλοπές του Μητσοτάκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ