Το θράσος είναι κοινό γνώρισμα των γαλάζιων τομαριών – Αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τις υποκλοπές κάνουν επίθεση στο Χρήστο Ράμμο λέγοντας ότι ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ!

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων έχουν προκαλέσει πανικό και αμηχανία στο Μέγαρο Μαξίμου το οποίο εξαπολύει αήθη επίθεση κατά του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου επειδή κάνει το καθήκον του και ερευνά το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μετά από την κίνηση του κ. Ράμμου να ασκήσει το δικαίωμα που του δίνει ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμος της κυβέρνησης και να στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, και στους στους αρχηγούς των κομμάτων, στην οποία παραθέτει τα ευρήματα από τους ελέγχους της ΑΔΑΕ, μετά το αίτημα που είχε καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, υποστηρίζοντας ότι έχει… περίεργη προνομιακή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ! Φυσικά, ο ίδιος επαναλαμβάνει για μια ακόμα φορά ότι ο πρωθυπουργός, ο οποίος είχε υπό την εποπτεία του ΕΥΠ, δεν είδε και δεν γνωρίζει τίποτα….

Απάντηση