Ποινικοποιούν ακόμα και την προσευχή στις εκκλησίες οι γαλάζιοι αντίχριστοι που έχουν σαν Θεό το χρήμα: Διώκουν την εισαγγελέα Τουλουπάκη γιατί πήγε να προσευχηθεί στην Τήνο!

Λίγο προτού ξεκινήσει η απολογία της κ. Τουλουπάκη στο Ειδικό Δικαστήριο, η ίδια έλαβε κλήση να δώσει έγγραφες εξηγήσεις μέσα σε 30 ημέρες στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα για πειθαρχική αναφορά που έχει τεθεί στο αρχείο. Μάλιστα, η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διενεργεί πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για αναφορά που είχε υποβάλλει σε βάρος της εισαγγελέως Τουλουπάκη τον Απρίλιο του 2021 ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, μια υπόθεση που έχει αρχειοθετηθεί από τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Γεώργιο Χοϊμέ.

«Θα ήθελα να σας αποκαλύψω ότι ακόμη και σήμερα το πρωί ενώ ετοιμαζόμουν ψυχικά και πνευματικά για την πιο ιερή στιγμή ενός ανθρώπου που είναι η απολογία του, έλαβα ειδοποίηση από τον Άρειο Πάγο να προσέλθω να δώσω εξηγήσεις επί παλαιότερης ήδη αρχειοθετημένης από το αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιο Χοϊμέ, πειθαρχικής αναφοράς του γνωστού διώκτη εμού και πολλών άλλων συναδέλφων κ. Αγγελή γιατί δήθεν ανέκυψαν νέα στοιχεία. Έφτασαν στο σημείο να με καταδιώκουν για προσκύνημα μου στη Παναγία της Τήνου. Αιδώς Αργείοι» δήλωσε η κ. Τουλουπάκη ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου.

Από πλευράς του ο δικηγόρος της Γιάννης Μαντζουράνης ανέφερε: «αδίστακτοι κύκλοι επιδιώκουν να διώκουν την εισαγγελέα Τουλουπάκη», ενώ παράλληλα έκανε λόγο για πράξη που «πλήττει βάναυσα το κύρος της Δικαιοσύνης».

Απάντηση