Πού χάθηκε αυτή η πουστ@ρα! Τόνι Μπλερ: Να φακελωθούν όλοι γιατί έρχονται καινούργιες πανδημίες και πρέπει να γνωρίζουμε ποιος έχει εμβολια@στεί

Νέες πανδημίες και νέα εμβ-όλια «αποκάλυψε» ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός και γνωστός διεθνιστής Τόνι Μπλερ ο οποίος δήλωσε ότι έρχεται μία  «νέα σειρά ενέσιμων εμβο-λίων» τα επόμενα χρόνια και τα οποία «πρόκειται να αντιμετωπίσουν μερικές από τις χειρότερες ασθένειες» και συνεπώς γι’ αυτό πρέπει να είναι «φακελωμένοι» και υπό έλεγχο.

“Νομίζω ότι δεν θα έχετε την εστίαση που χρειάζεται, εκτός αν ξεκαθαριστούν 2 πράγματα. Το ένα είναι ότι υπάρχει μία συνεχής πρόκληση και ευκαιρία και δεν αφορά μόνο τον Covi-d, αλλά το γεγονός ότι θα έχουμε μία ολοκαίνουργια σειρά εμβολ-ίων, ενέσιμων, που πρόκειται να αντιμετωπίσουν μερικές από τις χειρότερες ασθένειες. Μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε μεγάλες αλλαγές στην υγεία”.

Σημειώνεται ότι προ τριών ημερών πάλι από το WEF δήλωσε ότι, θέλει να ξέρει ποιοι είναι εμβολια-σμένοι και ποιοι όχι… γιατί τα επόμενα εμβό-λια όπως είπε θα είναι πολλαπλών δόσεων και ζητάει την δημιουργία μίας πλατφόρμας ψηφιακής καταγραφής!

To φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι σαφές ότι έθεσε ως προτεραιότητα τις μορφές ελέγχου που θα επιβληθούν τα επόμενα χρόνια για να «τσεκάρονται» όλοι οι πολίτες τουλάχιστον των δυτικών χωρών ως προς τα πιστεύω τους, την τοποθεσία τους, που πάνε και τι θέλουν.O Tόνι Μπλερ είπε: «Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι εμβολια-σμένος και ποιος όχι. Κάποια από τα εμβό-λια που θα έρθουν θα είναι πολλαπλών δόσεων και για λόγους που έχουν να κάνουν με την δημόσια υγεία και την αντιμετώπιση μιας πανδημίας για τα εμβό-λια θα πρέπει να έχουμε μία σωστή πλατφόρμα ψηφιακής καταγραφής».

One thought on “Πού χάθηκε αυτή η πουστ@ρα! Τόνι Μπλερ: Να φακελωθούν όλοι γιατί έρχονται καινούργιες πανδημίες και πρέπει να γνωρίζουμε ποιος έχει εμβολια@στεί

Απάντηση