Το “σκιάχτρο” η Παγώνη και η παρέα της πήραν την άδεια γιατρού επειδή χαρακτήρισε επικίνδυνα τα εμβόλ-ια! Η βρωμόγρια που είχε αγκαλιά τον Άδωνι κάνει ότι γουστάρει

Κι όμως, φαίνεται πως οι μέθοδοι της Ιεράς Εξέτασης λειτουργούν και σήμερα. Η ελεύθερη επιστημονική άποψη διώκεται και μάλιστα επιπίπτει επί των κεφαλών όσων θεωρούν ότι είναι ελεύθεροι να την εκφράζουν, με βαριές συνέπειες. Αυτό συνέβη με την ιατρό Εύη  Κιαγιά της οποίας την άδεια πήρε το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών, με πρόεδρο την γνωστή σε όλους μας κ. Παγώνη.

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου κ. Βλάσιος Πυργάκης και τα άλλα μέλη αποφάσισαν την…καρατόμηση της κ. Κιαγιά επειδή εξέφρασε την επιστημονική άποψη ότι τα εμβόλια για τον κόβιντ δεν αναστέλλουν την εξάπλωσή του, αλλά αντιθέτως, παρά τον εμβολιασμό του κόσμου, ο κορωνοϊός διαδίδεται και εξαπλώνεται.

Μάλιστα η γιατρός παρουσίασε την άποψή της με μελέτες επιστημονικές που την επιβεβαιώνουν. Η απόφαση όμως ελήφθη με συνοπτικές διαδικασίες-και ομόφωνα: την “καρατόμησαν” από το σύλλογο των ιατρών επί τριετία!

Απάντηση