“Μπουρλότο” από τον Έλον Μάσκ! “Το εμ-βόλιο mRNA κατέστρεψε εμένα και τον ξάδερφό μου – Φοβάμαι για τη ζωή μου”

Με δημόσια παρέμβαση του ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ αποκάλυψε πως είχε πολύ σοβαρές παρενέργειες από το εμβό-λιο κατά του Cov-id-19 και ειδικότερα στην δεύτερη δόση, η οποία έγινε με mRNA εμβό-λιο (η πρώτη δεν ήταν) και ότι φοβάται πως «μπορεί να έχει μόνιμη βλάβη στην υγεία» του.

Όμως η καταγγελία του δεν σταμάτησε εκεί καθώς είπε πως και ο ξάδερφός του ο οποίος είναι νέος και απόλυτα υγιής, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, με σοβαρά συμπτώματα μυοκαρδίτιδας!

Ο Έλον Μασκ, απαντώντας σε ανάρτηση χρήστη του Twitter η οποία αναφερόταν στα στοιχεία του CDC για τις παρενέργειες των εμβο-λίων, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος αντιμετώπισε σοβαρές παρενέργειες έπειτα από τη δεύτερη δόση εμβο-λίου mRNA.

«Για αρκετές ημέρες ένιωθα ότι θα πεθάνω», έγραψε χαρακτηριστικά. «Ελπίζω πως δεν θα έχω μόνιμη βλάβη στην υγεία», συμπλήρωσε.

Ο δισεκατομμυριούχος ισχυρός άντρας της Tesla και πλέον ιδιοκτήτης του Twitter, παρέθεσε και όλο το ιστορικό εμβολια-σμού του.

Έγραψε συγκεκριμένα ότι το πρώτο εμβό-λιο που έκανε ήταν το Johnson and Johnson, από το οποίο δεν αντιμετώπισε παρενέργειες εκτός από έντονο πόνο στο χέρι, έπειτα εμβολιά-στηκε με εμβόλ-ιο mRNA, στην πρώτη δόση δεν είχε παρενέργειες, η δεύτερη δόση όμως του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα και πλέον φοβάται για την ζωή του.

Απάντηση